MOZGALICA- pronadji greske: Deluje identicno i skladno, ali sklad narusava jedna  UMILJATA MACKA!

MOZGALICA- pronadji greske: Deluje identicno i skladno, ali sklad narusava jedna UMILJATA MACKA!

28. svibnja 2020. 0 By Lala

Preziveti od danas do sutra morate  i tako redom, pa ako nemate pozitive, onda je lose po vas. Zato smo nasli za vas zanimaciju, i razbibrigu. A vi se samo malo zainteresujte i eto vama bezbriznih trenutaka. Vase stege ce popustiti, vase brige ce biti manje .

Vi koji imate zajednicke zelje da se opustite, mozete i ispitati svoju ostroumnost. Mozete malo da proverite i vas vid, a da ne idete lekaru. Zato se dobro zagledajte u ove slike. Na njima su psi i macke, dvije od najomiljenijih domacih zivotinja koje volimo svi. Prelepi na svoj nacin, svaka lepsa i sladja od prethodne. Deluju sve skoro isto. Verujte da nisu iste. Vas zadatak je da otkrijete gresku, sto znaci razliku.

Nudimo vam malu pomoc, a to je da se radi o macki.Macka je resenje zadatka, a vi resite i nadjite gde i koja. Najbolje je izbrojite pse i zapamtite njihov broj i boju. Zatim idite sliku po sliku. Uocavajte broj, boju i velicinu. Mada deluje sarenoliko, ipak svaka ima svoju jasnu velicinu, boju i moze se izbrojati u kojoj boji i koliko.  Nadamo se, ako i ne nadjete gresku, da ste bili zainteresovani i da ste proveli lepo vreme odmora i opustanja.

 

Stranice: 1 2