Ovna očekuje VELIKA NERVOZA, Lav neće moći pobeći od NEZGODNOG RZGOVORA, Vodoliji se pruža POSLOVNA PRILIKA…

Ovna očekuje VELIKA NERVOZA, Lav neće moći pobeći od NEZGODNOG RZGOVORA, Vodoliji se pruža POSLOVNA PRILIKA…

5. lipnja 2020. 0 By Maja

OVAN

U ovoj sedmici smanjite svoja očekivnja, jer bi vrlo lako mogli biti razočarani. Kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju u ovoj sedmici vam neće mnogo toga polaziti za rukom. Na poslu vas očekuje velika nervoza, jer želite da završite neke stvari što pre. Svoje nezadovoljstvo ćete preneti i na vaš privatni život, zato je jako bitno da u ovoj sedmici ostanete smireni.

 

BIK

Predivna nedelja je pred vama koja će vam dugo ostati u sećanju. Sve će vam polaziti za rukom. Posebno na poslovnom polju ćete ostvariti divnerezltate sa kojima ćete biti mnogo zadovoljni. U ljubavi vas očekuje jdno iznnađenje, je rće vaš partber za vas imati nešto posebno. Mnogo vas voli i to će hteti da vam dokaže.

 

BLIZANCI

Poslovne obaveze nećete moći zaobići ma koliko se trudili .Vi važite za vrlo odogvornu osobu, i shodno tome mnogi će očekivati od vas da preuzmete inicijativu. Kada krene naopako svi se oraćaju vama, ali to bi u ovoj sedmici moglo da  bude malo previše za vas. Nećete biti zadovoljni situacijom koja će vladati, jer ste se zaželeli odmora i vremena za sebe.

 

RAK

Ono što će posebno obeležiti ovu nedelju jeste jedan poslovni potez koji ćete vi napraviti. Vi sebi otvarate vrata za veliki uspeh, zato ne odustajte i budite uporni. Novčani dobitak je također pred vama. Na ljubavnom planu neće sve ići onako kako vi želite, ali jednim delom ste sami krivi za to.

 

LAV

U ovoj nedelji se više posvetite voljenoj osobi. Uzalud se krijete iza poslovnih obaveza, jer vas vaš partner vrlo dobro poznaje. Želite zaobići nezgodan razgovor sa voljenom osobom, ali to vam neće poći za ruom. Vreme je dabudete iskreni i da počnete raditi na svojoj vezi. Problemi koje imate se neće rešiti sami.

 

DEVICA

Novi poslovni poduhvati su pred vama. Ne plašite se da počnete iz početka, i to će vam se u ovoj nedelji isplatiti. Zaboravite šta je bilo u prošlosti i hrabro krenite dalje. Nećete pogrešiti. uU ljubavi se morate više potruditi ako želite da osvojite srce osobe do koje vam je stalo. Njena osećanja su ista prema vama, zato nemate razloga za brigu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2