Ovna očekuje VELIKA NERVOZA, Lav neće moći pobeći od NEZGODNOG RZGOVORA, Vodoliji se pruža POSLOVNA PRILIKA…

Ovna očekuje VELIKA NERVOZA, Lav neće moći pobeći od NEZGODNOG RZGOVORA, Vodoliji se pruža POSLOVNA PRILIKA…

5. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Jedna od lepših nedelja je pred vama. Nižete poslovne uspehe i to se neće promeniti. Uporni ste, ali zaista morate malo da pripazite na sebe. Nije sve u poslu, iako je on za vas mnogo bitan vi morate malo da usporite. Mnogo obaveza je pred vama i vi svaku uzimate preozbiljno što se vrlo loše odražava na vaše zdravlje. Uspeh je bitan, ali vi ste sebi najpreći,imajte to na umu.

 

ŠKORPIJA

Ukoliko želite promene , morate se potruditi da se one i dese. Mnogo ste nezadovoljni sa trenutnom poslovno situacijom, ali vrlo malo činite kako bi se ona promenila. Ni u ljubavi nije drugačije, jer od partnera očekujete previše. U ovoj nedelji ćete imati priliku da razmislite o svojim postupcima, jer će se desiti nešto što će vas dovesti do razmišljanja.

 

STRELAC

Pokušajte u ovoj nedelji da se više koncetrišete na svoje poslovne obaveze. Kreulo vam je dobro, ali vi ste se vrlo brzo ulenjili. Mnogo obaveza je pred vama, pokušajte ipak sve da ih rešite. To će vam se isplatiti jer krajem sedmice vas očekuje jedan mnaji novčani dobitak. U ljubavi neće biti promena.

 

JARAC

Vi što zamislite to želite i daostvarite. Tako će biti i u ovoj nedelji jer vi ćete imati odlične ideje na poslovnom planu. Te ideje će uroditi plodom, jer će biti vrlo dobro primljene od strane vama nadležnih osoba. Vi ćete ostvariti jedan poslovni uspeh koji će vam dati motivacju da nastavite boljim tempom.

 

VODOLIJA

Mada trenutno mislite da je vaš trud uzaludan, u ovoj sedmici ćete primetiti da niste bili u pravu. Potpuno neočekivano će vam se pružiti još jedna poslovna prilika koju ćete vi rado prihvatiti. Nemate potrebe da sumnjate u sebe , jer vi ćete u ovoj sedmici ostvariti odlične rezultate. Na ljubavnom polju vas očekuju nesuglasice sa voljenom osobom.

 

RIBA

Pred vama je sedmica u kojoj nećete imati mnogo vremena za sebe, ali vi ćete ipak biti mnogo zadovoljni. Pruža vam se prilika da zardite dobre novce i to ne želite propustiti. Vredni ste i vaš trud će se u ovoj sedmici veoma isplatiti. U ljubavi ostaje sve na istom, ali vama promene trenutno nisu ni potrebne.

Stranice: 1 2