Tokom naredna dva dana: Riba nekome daje NOVU ŠANSU, a nekome sledi LJUBAV NA PRVI POGLED…

Tokom naredna dva dana: Riba nekome daje NOVU ŠANSU, a nekome sledi LJUBAV NA PRVI POGLED…

19. lipnja 2020. 0 By Maja

VAGA

Naredna dva dana za vas stoje samo u znaku ljubavi. Privlačite mnogo pažnje i vama će prići jedna osoba koja će vas oduševiti. Bili u vezi ili ne, ovoj osobi nećete moći odoleti. Da je pred vama nova ljubav to ćete tek posle shvatiti. Pazite samo da ne povredite nečija osećanja.

 

ŠKORPIJA

Ovog vikenda se odmorite od svega, od obaveza i ljudi koji vam stvaraju nervozu. Mislite malo na sebe i učinite nešto što će vas učiniti srećnim. Ne mislite šta će drugi pomisliti, već se opustite i uživajte. Ne možete svakome nagoditi ali sebi možete i to je vrlo bitno.

 

STRELAC

Pred vama je jedan radni vikend koji vam neće dati vremena za opuštanje. Mnogo obaveza je pred vama i vi ćete nastojati da sve završite. Ipak pokušajte pronaći malo vremena za voljenu osobu. Mnogo joj fali vaša pažnja, jer ste se vi u poslednje vreme predali samo svom poslu.

 

JARAC

Naredna dva dana donose vam neočekivane vesti koje će doneti nemir u vaš ljubavni život. Jedna osoba iz prošlosti se vraća u vaš život. Bivša ljubav vam ne da mira i to se vašem partneru neće nimalo dopasti. Pokušajte joj objasniit da ste vi prošlost ostavili iza sebe.

 

VODOLIJA

Nemate potrebe da se zamarate negativnim mislima. U poslednje vreme ne umete da se opustite i to vam stvara veliki stres. Razloga za brigu nemate jer stavri nisu toliko crne koliko se vama čini. Imajte na umu da će sve doći na svoje, i da su vaše brige bezpotrebne.

 

RIBA

Mada ste se zarekli da nekim osobama nećete pružiti novu šansu, ovog vikenda će vaša dobrota prevladati vaše namere. jednoj osobi koja nije bila poštena prema vama pružićete drugu šansu. Uvek verujete u dobro i dobro će vam se i vratiti.

Stranice: 1 2