Raka očekuje mesec iz NJEGOVIH SNOVA, Strelac mpra da se ODLUČI šta želi U LJUBAVI.

Raka očekuje mesec iz NJEGOVIH SNOVA, Strelac mpra da se ODLUČI šta želi U LJUBAVI.

20. lipnja 2020. 0 By Maja

STRELAC

Vi se nažalost ne možete pohvaliti velikom ljubavnom srećom. Mnogo toga se desilo između vas i vašeg partnera. Mnogo nesuglasica je iza vas i vi nikako da pronađete zajedničku reč. Kao da jedno drugom radite sve u inat. Vi ste po prirodi vrlo mirna osoba , ali kao da vaš partner iz vas izvlači samo onu lošu stranu. Ne umete da poustite ni jedno , ni drugo. Oboje ste vrlo tvrdoglavi ali vi morate da pronađete neki kompromis ukoliko želite da sačuvate vašu vezu. Vama tokom meseca jula slede mnoge svađe, i vi morate da pronađete neko rešenje.

Pored svih svađa vi se ipak mnogo volite, ali ne umete da komunicirate kao pre. Pokušajte pronaći put da spasite vašu vezu. Vama će se u julu pružiti prilika da neke stvari dovedete u red, i zato morate malo poustiti. Volite se i zato radite na tome da vaša veza uspe, ili se raziđite jer ako nastavite tim tempom, vama samo to i preostaje. Ne možete biti sa nekim u vezi, a ne umeti razgovarati o problemima koji su pred vama. Budite iskreni jedno prema drugom pa makar to i koštalo mnogo boli, bar ćete znati na čemu ste.

Strelci koji nisu u vezi upoznaće jednu zanimljivu osobu. Nažalost vi ćete iamti iskrena osećanja prema njoj, ali ona prema vama ne. Za nju je ljubav samo igra, i ta osoba bi vrlo lako mogla da vam povredi srce. Umete dobro da procenite druge ljude zato budite oprezni koliko ćete joj poveriti svoja osećanja. Ne verujte sve što vam ta osoba kaže i poštedite svoje srce od boli.

 

 

Stranice: 1 2