DNEVNI HOROSKOP za  30.jun:  Ovan ce danas  IZGUBITI POVERENJE u nekoga koga VOLI!

DNEVNI HOROSKOP za 30.jun: Ovan ce danas IZGUBITI POVERENJE u nekoga koga VOLI!

29. lipnja 2020. 0 By Lala

VAGA

Drage vage vasa bivsa ljubav je spremna da se bori za vas, ona je spremna na sve i ona nece odustati sve dok joj ne pruzite drugu priliku. Ocigledno je ta osoba postala svesna svojih gresaka i ona sada samo trazi nacin uz pomoc kojeg ce ponovo uspostaviti kontakt sa vama. Budite spremni na sve.

SKORPIJA

Drage skorpije veoma tezak dan ispunjen stresom vam predstoji. Danas vas ocekuje veliki broj negativnih desavanja, vas danas problemi ocekuju na poslu, a na planu ljubavi vas ocekuje burna rasprava sa vasim partnerom. Budite koliko god je to moguce smirene danas.

STRELAC

Dragi strelci danas cete saznati nesto o voljenoj osobi sto vam se nece dopasti, upravo cete danas saznati da vas je voljena osoba lagala i to o jednoj veoma vaznoj stvari za vas. Upravo cete  zbog toga izgubiti poverenje u voljenu osobu i vi danas zaista necete znati sta da ucinite.

JARAC

Dragi jarcevi pred vama je dan kakav se samo pozeleti moze. Mnogo pozitivnih i lepih desavanja vas ocekuje danas, jednostavno vama ce zvezde danas biti naklonjene. Danas vas ocekuju brojni razlozi za srecu, a vi cete konacno imati priliku da se opustite i da uzivate u sreci.

VODOLIJA

Drage vodolije nemojte zamerati voljenoj osobi svaku sitnicu, jer ako se nastavite ponasati kao i do sada onda je vrlo moguce da ce vas partner otici od vas. Jednostavno vas partner ne moze da se nosi sa pritiskom koji vrsite na njega i vi se morate drugacije ponasati prema njemu.

RIBE

Drage ribe danas ce vam sve polaziti za rukom. Pred vama je jedan od retkih dana tokom kojeg cete imati osecaj da mozete uspeti u svemu. Ni najmanji problemi vas danas ne ocekuju, zapravo je pred vama dan ispunjen sa velikom kolicinom srece.

Stranice: 1 2