Strijelca očekuje VELIKA SREĆA, Vagu RAZOČARENJE, a Vodolija će uspjeti da RIJEŠI neke PROBLEME!

Strijelca očekuje VELIKA SREĆA, Vagu RAZOČARENJE, a Vodolija će uspjeti da RIJEŠI neke PROBLEME!

3. srpnja 2020. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je vikend u kojem vas očekuju veoma teški momenti. Voljena osoba će vam priznati nešto, što će vas mnogo razočarati. Slijepo joj vjerujete, ali ona nije iskrena prema vama kao što ste vi to prema njoj. Ovog vikenda će te donijeti jednu odluku koja će sve promijeniti.

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas vikend u kojem će se vaše emocije igrati sa vama. Mnogo vam je stalo do jedne osobe, ali ta ossjećanja čuvate za sebe i nikome ne govorite. Saznat će te da je ta osoba već sretna sa drugom osobom. Možda ste svoja osjećanja trebali da priznate ne vrijeme. Za neke stavri je sada kasno.

 

STRIJELAC

Pred vama je vikend prepun lijepih trenutaka sa voljenom osobom. Sve stoji u znaku ljubavi ivašij sreći neće biti kraja. Jedno lijepo iznenađenje vas također očekuje, a ono je vezano za vaš poslovni život. Dobit će te vijesti koje već dugo očekujete

 

JARAC

Sreća će vas zaobilaziti tokom ovog vikenda. Mogo nesugalsica sa bliskim ljudima je pred vama. Ne možete dakontrolišete svoj temperament, i to će vas koštatisamo problema koji vam zaista nisu potrebni. Utjehu vam pruža voljena osoba.

 

VODOLIJA

Taman kad počnete da gubite nadu, vama se ukaže prilika za sreću. Tu sreću donosi voljena osoba koja će riješiti neke probleme koji vas muče.Pred vama je vikend u kojem će te osjetiti veliko olakšanja, jer ste pomislili da je vaša situacija bez izlaza. Vaš partner će vas uvjeriti u suprotno.

 

RIBA

Ne dozvolite da vam neke osobe pokvare mir koji ste i više nego zaslužili. Uživajte i opustite se. Ne zaslužuje svako vašu reakciju koja vas uvijek izbaci iz takta. Poklonite sebi luksuz da ignorišete neke ljude koji nisu vrijedni vaše pažnje.

 

 

Stranice: 1 2