Bika očekuje VELIKA SREĆA, Lava RAZOĆARENJE a Vodolija će shvatiti gdje je POGRIJEŠILA…

Bika očekuje VELIKA SREĆA, Lava RAZOĆARENJE a Vodolija će shvatiti gdje je POGRIJEŠILA…

12. srpnja 2020. 0 By Maja

OVAN

Vama ljubavna sreća u poslijedje vrijeme nije naklonjena. Ali i vi morate shvatiti da partneru morate dti više prostora za donošenje odluka. Vršite veliki pritisak na voljenu osobu, zato nemojte da se čudite što zauzvrat ne dobijate očekivanu pažnju. Do kraja sedmice tražite otvoren razgovor sa voljenom osobom.

 

BIK

Velika ljubavna sreća je pred vama. Jedan osoba koja vam se mnogo dopada, priznati će vam svoja iskrena osjećanja. Nećete moći vjerovati koliko ste vremena potrošili misleći da ona prema vama nema iskrene emocije. Do kraja sedmice vi ćete se naći u pravoj ljubavnoj idili.

 

BLIZANCI

Malo više se posvetite partnerovim potrebama. Vapa voljea osoba želi provesti vrijeme samo sa vam, lai vi iz nekog razloga tražite samo izgovore. Ti razlozi stvaraju veliku sumnju u vas, je vaš partne rva poznaje bolje nego što vi to mislite. Ipak on je spreman da vam oprosti vaše greške.

 

RAK

Smii sebi stvarate nepotrebnu nervozu. Imate neke sumnje u voljenu osobu, ali za to zaista nemate potrebe. Umjesto da razgovarate sa voljenom osobom, od vas dolaze samo kritike i optužbe. Niste isplai pošteni prema vašem partneru. On uvijek vjeruje u vas, ali vi imate zaista malo povjerenja u njega.

 

LAV

Ljubavna sreća vam neće biti naklonjena.Ma koliko se vi trudili da osvojite jednu osobu do koje vam je mnogo stalo, to vam neće poći za rukom. Neko se je samo igrao sa vašim osjećanjima, i to će vas mnogo razoćarati.Iamli ste velike nade, ali do kraja sedmice ćete shvatiti da su one bile uzalud.

 

DJEVICA

Ponekad ni sami ne zante šta želite. Vaš partner ima veliko strpljenje sa vama, ali vi i to uspijete nadmašiti. Želite promijene, ali nemate dovoljno hrabrosti da to otvoreno priznate. Ukoliko vi nešto ne promijenite, vaš partner sigurno hoće. Imajte svoj stva, i recite iskreno šta želite.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2