NIJE NI MALO LAKO: Mozete li pogoditi KOJI se BROJ NALAZI na SLICI?!

NIJE NI MALO LAKO: Mozete li pogoditi KOJI se BROJ NALAZI na SLICI?!

19. srpnja 2020. 0 By Maja

Do sada smo vam pripremali razne skrivalice i mozgalice, a danas vam donosimo jedan skriveni broj. Nece biti nimalo lako rijesiti ovu skrivalivu, jer broj koji smo sakrili nije lako uociti. Razne skrivalice smo vam do sada pripremali, ali ovako nesto jos nismo. Skrivalica sa brojem je jako teska za rijesiti, jer smo se potrudili da je sto bolje sakrijemo. Naravno nismo to ucinili kako je ne bi uopste primjetiti, ali jednostavno sigurno nije.

Izdvojite svoje dragocjeno vrijeme i pokusajte pronaci broj koji smo sakrili. Odacemo vam samo toliko dase na slici nalazi jedan trocifreni broj. To je sva pomoc koju cemo vam dati u ovoj skrivalici, sad je na vas red. Naostrite svoj vid i pokusajte uociti koji broj od vas trazimo. Kao sto vidite na slici se nalazi poklon a na njemu ili pored njega se nalazi sakriveni broj. Trebace vam vremena da ga primjetite, jer je broj iste boje kao i podloga koju smo koristili za ovu skrivalicu. Naravno htjeli smo malo da vam otezamo, jer znamo koliko volite da rijesavate nase skrivalice i mozgalice.

Vi morate obratiti na svaki detalj ove slike da bi pronasli trocifreni broj koji smo za vas sakrili. Uvijek nas lijepo iznenadite jer ste vrlo uporni u rjesavanju nasih zadataka. Kao sto znate upornost se uvijek iplati, i tako i ovaj put kada pogodite koji je broj na slici sakriven. Uvijek je lijepo kada uspijete iz prve da pronadjete nesto sto trazite, ali ovaj put ce vam biti potrebno malo vise vremena. Broj koji se nalazi na slici nije jednostavan za uociti, ali mi senadamo da necete odustati dok ga ne pronadjete i pogodite koji je? Mi vam kao i uvijek donosimo rijesenje na sljedecoj stranici.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2