OVNOVI ce tokom AUGUSTA biti NAJSRECNIJI NA SVIJETU-evo kakva ih SRECA OCEKUJE!

OVNOVI ce tokom AUGUSTA biti NAJSRECNIJI NA SVIJETU-evo kakva ih SRECA OCEKUJE!

24. srpnja 2020. 0 By Maja

POSAO:

Mnogo truda i znoja ulazete kako bi poboljsali vase finansije. Nije vam uvijek lako, ali vi se trudite da sve obaveze na vrijeme zavrsite. U zadnje vrijeme mnogo toga loseg se je desavalo na vasem radnom mjestu. Imali ste osjecaj kao da vas neko samo koristi. Vi svakome pristupite u pomoc, ali sto je previse previse je. Ipak takva ste osoba da jednostavno ne mozete a da ne pomognete. Imate velike poslovne planove, ali nikako da ih pretvorite u djelo.Vase ideje su odlicne, ali fali jos malo podrske od drugih osoba kako bi ostvarili svoj san.

Mnogo toga vama polazi za rukom, ali zadovoljni niste. Zelite da postignete vise, ali pored silnih obaveza ne stizete sve sto imate na umu. Mjesec august donosi velike promijene u vas poslovni zivot. Poci ce vam za rukom da ostvarite jedan dio vaseg cilja. Podrsku cete imati, ali brzo cete shvatiti da vi ipak volite da radite sami, na svoju ruku. Uspjet ćete da potpisete jedan ugovor koji ce vam otvoriti vrata za velike novcane dobitke. Sve sto ste zeljeli da ostvarite na poslovnom polju u augustu cete to moci. Bicete presrecni, jer napokon sreca kuca na vasa vrata.

 

LJUBAV

AKO STE ZAUZETI:

Vi ste mnogo emotivno vezani za voljenu osobu. Vasa veza je stabilna, ali nesuglasice ni vi ne mozete zaobici. U zadnje vrijeme sve je vise nepovjerenja izmedju vas. Imate neke sumnje u voljenu osobu, ali to cuvate za sebe. Culi ste neke price, i sad vam one ne daju mira. U mjescu augustu vas ocekuje jedno veliko iznenadjenje koje ce vam vratiti povjerenje u voljenu osobu. Vi ste mislili da vas partner vara, ali ispostavice se da je on sutio samo kako vas ne bi uznemiravao. Brzo cete shvatiti da ste pogrijesili, jer vas partner vas voli kao nikog drugog na ovom svijetu. Vi ste njemu sve. Kao sto smo rekli u mjesecu augustu vas ocekuje iznenadjene koje je vas partner pripremio za vas. Necete moci vjerovati svojoj sreci. Mozemo samo toliko reci, ukoliko se jos niste vjencali,pocnite da pisete pozivnice.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2