JARCA ocekuje RAZOCARENJE-Vodoliju prati VELIKA SRECA!

JARCA ocekuje RAZOCARENJE-Vodoliju prati VELIKA SRECA!

31. srpnja 2020. 0 By Maja

VAGA

Ne gubite nadu kada su vase poslovne ideje u pitanju. Imate divne planove i mnogo se trudite da ih ostvarite. Jos samim pocetkom sedmice poci ce vam za rukom da ostvarite jedan dio svog poslovnog plana. Nikada ne odusajete, i to vam pruza mnoge mogucnosti za uspjeh. Kada je ljubav u pitanju budite spremni za jedan nezgodan razgovor sa voljenom osobom. Vas partner ce saznati za jednu tajnu koju vec duze vrijeme krijete od njega. .

 

SKORPIJA

Malo vise truda na poslovnom polju nece biti viska. Imate velika ocekivanja, ali u zadnje vrijeme se malo trudite da ostvarite sto ste zeljeli. To uopste ne lici na vas, ali vama je jednostavno postalo svega dosta. Ipak nemate mnogo opcija da se opustate. Neke obaveze morate zavrsiti bez obzira koliko vam to tesko padalo. U ljubavi vas ocekuju neke nesuglasice koje ce mnogo utjecati na vas.

 

STRIJELAC

Posao vam je mnogo bitan, ali vi morate da pronadjete vremena i za sebe. Sigurno je da vam nije lako, ali sto se vise trudite samo sebi vise skodite. Ne znate da napravite pauzu ni kada vam se za to pruza prilika. Sedmica koja je pred vama donosi vam priliku da se opustite, iskoristite je u svakom slucaju.

 

JARAC

Vas posao vam je mnogo vazan, ali u ovoj sedmici vas ocekuje jedno razocarenej koje ce vas natjerati da razmislite o promjeni radnog mjesta. Ne zurite sa vasim odlukama jer stvari se vrlo brzo mogu promijeniti. Na polju ljubavi vas ocekuju nesuglasice zbog jedne druge osobe. Krijete nesto od svog partnera.

 

VODOLIJA

Posao ce da vam cvjeta u narednoj sedmici. Novacni dobitici su takodjer pred vama. Vas prati velika sreca zato ne propustajte priliku da je iskoristite. Na polju ljubavi takodjer samo lijepi trenutci sa voljenom osobom. Sreca je uz vas , a do vas je hocete li je znati iskorisiti.

 

RIBA

Nemate potrebe da sumnjate u voljenu osobu. Iamte neke misli koje va sne vose u pravom pravcu. U narednoj sedmici trazite otovoren razgovor, i saznat cete istinu. Ne umislajjte sebi nesto sto nije. Vas partner vas mnogo voli, zato ne stvarajte tenzije bez razloga.

Stranice: 1 2