Blizanci se moraju VISE POTRUDITI, Skorpiji je potrebno STRPLJENJE, a Jarcu neko pruza LAZNU NADU…

Blizanci se moraju VISE POTRUDITI, Skorpiji je potrebno STRPLJENJE, a Jarcu neko pruza LAZNU NADU…

6. kolovoza 2020. 0 By Maja

VAGA

U narednoj sedmici vas ocekuje vliko razocarenje na poslovnom polju. Imali ste velika ocekivanja, ali ona nece biti ispunjena. Trenutno radite za vrlo malu platu, povisica bi vam vrlo dobro dosla. Ipak neke stvari se nece promijeniti. Sve ostaje na istom i to ce vas natjerati da razmislite o promjeni radnog mjesta. Mozda je tako i bolje jer ce neko drugi vrlo dobro znati da cijeni vas trud. U ljubavi vas ocekuje jedan susret sa osobom koja vam nece izlaziti iz glave, bili u vezi i li ne.

 

SKORPIJA

Pokusajte da imate razumijevanja za radne kolege. Ne moze svako da sve postigne kao sto to mozete vi. To vam stvara veliku nervozu jer ste vi veliki perfekcionista. Pokazite vise strpljenja jer ovako samo sebi stvarate veliku nervozu. Pokusajte biti podrska radnim kolegama i prestanite da trazite mane. U narednoj sedmici vas ocekuju nesuglasice na radnom mjestu jer vi prosto necete moci da obuzdate svoje emocije.

 

STRIJELAC

Ne ide vam sve onako kkao ste zamislili. Imate velika ocekivnja od sebe, jer ste vi svoj najveci kriticar. U narednoj sedmici vas ocekuju promjene koje ce vam donijeti bolje rezultate. Pokusajte ipak da smanjite pritisak koji vrsite na sebe. Ne moze uvijek biti onako kako vi to zelite bez obzira koliko se trudili. Na polju ljubavi cete uspijeti da osvojite srce jedne osobe koja vam je vec duze vrijeme mnogo draga. Nova ljubav je pred vama.

 

JARAC

Nikako da shvatite da neke osobe samo koriste vasu zelju za poslovnim uspijehom. Vi cinite sve kako bi uspijeli, ali to ne mora da znaci da morate da poturate svoja ledja kako bi dosli do svog cilja. Neke osobe vam pruzaju laznu nadu i samo koriste vas trud. Zauzmite se za sebe i pokazite svima da se ne mogu igrati sa vasim osjecanjima. Vama ce u narednoj sedmici krenuti na bolje ukoliko pokazete da vi vrijedite mnogo vise, i da ste vise i zasluzili.

 

VODOLIJA

Vase finansije vam prave probleme. Mada sve cinite kako bi postigli sto vise u zadnje vrijeme vam to ne polazi za rukom. Iapk naredna sedmica vam donsi veliku srecu. Novcani dobitci stizu cak i od ne ocekivanih izvora. Vama  narednoj sedmici novca nece faliti. Kada je ljubav u pitanju sve pokazuje na sretne dane u kojima cete vi samo uzivati.

 

RIBA

Vama ce u narednoj sedmici mnogo toga krenuti na bolje. Jedan poslovni uspjeh ce vam otvoriti vrata da postignete sto ste zeljeli. Sreca je na vasoj strani, ostalo je samo do vas koliko cete znati i da je iskoristite. U ljubavi vas ocekuju dani u kojima necete biti zadovoljni. Partneru samo trazite mane kojih zapravo i nema. Kao da cete svjesno izazivati nesuglasice.

 

Stranice: 1 2