DNEVNI HOROSKOP za 7.avgust: JARCA očekuje divno iznenađenje!VAGI se ukazuje JEDINSTVENA PRILIKA!

DNEVNI HOROSKOP za 7.avgust: JARCA očekuje divno iznenađenje!VAGI se ukazuje JEDINSTVENA PRILIKA!

6. kolovoza 2020. 0 By Maja

ŠKORPIJA

Mnogi vam se dive i vi to znate . Bitno je napomenuti da ste vi neko ko ima mnogo samopouzdanja .Danas budite oprezni ,jer osoba koja vam se čini kao prijatelj to zapravo nije .Mnogo je ljubomore sa njene strane .Ne otvarajte svoje srce tek tako .

 

STRIJELAC

Mnogo ste se posvetili svojoj karijeri . Pri tome niste obraćali pažnju koliko ste zapustili vašeg partnera .Danas je ljubavna zvijezda na vašoj strani .Pokažite vašoj voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje .Ostavite ponos sa strane .

 

JARAC

Vi ste mnogo skromna osoba . Vi želite samo ono što i sami možete postići .Vaša skromnost je vaša vrlina .Vama drage osobe to itekako prepoznaju .Danas očekujte jedno lijepo iznenađenje . Dragi ljudi će se pobrinuti za to .Danas je dan kao stvoren za vas .Ne propuštajte tu priliku .

 

VODOLIJA

U zadnje vrijeme jedna osoba vas strašno nervira .Sve što činite ona pokušava da ispravi .Vi znate najbolje koliko možete postići . Uporni ste .Recite osobi koja ne cijeni vašu vrijednost svoje mišljenje .Dan je savršen za jedan otvoren razgovor .

 

RIBA

Trudite se mnogo .Ipak taj trud ne donosi uspjehe koje vi očekujete .Ne oklijevajte .Danas je sve na vašoj strani i mnoge prilike će biti tu .Do vas je hoćete li te šanse pametno iskoristiti .Ne dozvolite da vam drugi kažu da vi nešto ne možete postići. Vi to možete .

Stranice: 1 2