Vodolija ce morati da RIZIKUJE, Ovan da donese TESKU ODLUKU, Bik da OPROSTI…

Vodolija ce morati da RIZIKUJE, Ovan da donese TESKU ODLUKU, Bik da OPROSTI…

17. kolovoza 2020. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je period u kojem vam nece biti jednostavno, a posebno na poslovnom polju vas ocekuju veliki izazovi. Mada ste se trudili da sve bude kako ste planirali, neke osobe ipak ne zele da vas vide kao uspijesnu osobu. Sava vas trud e cini kao uzaludan, jer sto se vi vise trudite samo vece gubitke pravite.

N epodcjenjujte svoju snagu i svoj trud. Vi cete u narednom periodu morati da donesete jednu vrlo vazn odluku. Vama ne preostaje nista drugo nego da promijenite svoje radnom mjesto.

To vam sigurno nece pasti lako, ali to je za vas trenutno najbolje rijesenje. Vi morate  da mislite na sebe jer vama trenutno mnogo toga stoji na putu. Sretni bi mogli biti kada bi se malo vise zauzeli za sebe.

Prd vama je jedna teska odluka, ali ta odluka ce vam promijeniti sve na bolje.

 

BIK

Mnogo ste tvrdoglavi i cesto naglite ka tome da u svojoj tvrdoglavosti pretjerate. Kada vama neko nesto kaze sto vam nije pravobrzo se naljutite. Mada vazite za osobu koja je vrlo tolerantna, ponekad napravite greske zbog koji s mnoog kajete.

U zadnjem periodu jedna vama mnogo draga osoba je izgovorila nesto sto vam nikao nije bilo pravo. Ali za  sve sto ste vi rekli prije toga imate opravdanje.  Oboje ste mnogo povrijedjeni, ali vi cete biti ta osoba koja ce morati da oprosti.

Osoba sa kojom ste trnutno u svadji je vama na vasim rijecima oprostila, ali vi i dalje tjerate po svome. Oprostite joj jer sve sto se je desilo nije vrijedno vaseg prijateljstva. Ne tjerajte inat nego se uhvatite za srce i poslusjte dobro sta zeli da vam kaze. Ocekjete od drugog da vam oprost, sada je na vas red da i vi ucinite isto.

Nemate razloga da se inatite jer ste vi napravili istu greskui vama je bilo oprosteno, Prijateljstvo vam mora biti ispred svega.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2