IZABERI SLOVO i ONO koje te najvise privlaci OTKRICE TO ISTINU O  TEBI!

IZABERI SLOVO i ONO koje te najvise privlaci OTKRICE TO ISTINU O TEBI!

19. kolovoza 2020. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO SLOVO BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali  slovo broj dva , izabrali ste slovo C , i vi ste tako sebi dali drugi izbor ili neku drugu sansu.Vi ste prosecan covek, i sebe dozivljavate kao bice koje se nalazi u sredini sa svim ljudima srednje radnicke klase. Vi ste jako sposobni, ali niste imali sanse da se ostvarite kao takav. Jednostasvno ste u takvoj sredini da se niste mogli boriti, ni izboriti da vas neko primeti. I vi ste se veliki potencijal, koji je mogao ostvariti puno i dogurati daleko. Kao takav ste se utopili u sredinu u kojoj ste i ni po cemu se ne izdvajaste od nje. Svoj intelekt cuvate za sebe, svojom pamecu i inteligencijom se ne rasipate okolo pred onim koji su nizega ranga. Ako se ukaze drugi izbor, ili druga sansa, bice za vas veliki plus. Vi ste pomireni sa svim, i sa sobom samima. A slovo vaseg izbora vam mozda ponudi drugo resenje, ili vam ukazuje da se dobro osecate i sada u odnosu na ono kako ste se mogli osecati.

 

AKO SI IZABRAO SLOVO BROJ TRI:

Vi koji ste izabrali slovo broj tri, izabrali ste slovo A. Vas izbor govori da ste spremni za novi pocetak. Vas zivotni moto, je da se i na kraju svih krajeva stoji jedan veliki pocetak, pocetak u svemu, i na svim poljima. Dakle, gde god se razocarate uvek stoji novi pocetak, pa razocarenjima morate stati na kraj.

Sve je u prihvatanju, i kada stvari prihvatite onakve kakve jesu, bice lakse svima.I partnru, i porodici i vama. Zivot cine brojna iskusenja, pa ga ne cini jedno razocarenje. Bice ih , kako zivot odmice. Vase slovo A, otkriva i Amorovu strelu ljubavi koja vas je bocnula, i sdada gorite od ljubavi.

Stranice: 1 2