Ovi zodijaci su PAROVI iz SNOVA!

Ovi zodijaci su PAROVI iz SNOVA!

19. kolovoza 2020. 0 By Maja

RAK i VODOLIJA

Ova dva zodijaka su na prvi pogled  toliko razliciti da ih je tesko zamisliti zajedno. Ali kada se sretnu rak i vodolija to je ljubav na prvi pogled,  Mada se po mnogo cemu razliku oni uvijek na kraju pronadju zajednicku. Rak je bice koje  ima dobru dusu i koje je vrlo emotivno, ali on je takodjer neko ko zna da se zauzme za sebe kada treba.

Vodolija je tvrdoglava, ali dobrica u dusi. Ovaj par mozda i ima mnogo vise zajednickog nego sto se to na prvi pogled cini. Rak je emotivno bice koje pruza ogromnu ljubav, vodolija je vise suzdrzana, ali njena ljubav je uvijek iskrena.

Oni sto zamisle oni ce ostvariti. Njihova sudbina nije uvijek jednostavna, ali  oni znaju kako da se izbore za svoje bolje sutra. Kod rka i vodolija je bitan tiimsku rad. Oni sve rade zajedno i svaku odluku zajedno donose.

Njihova ljubav nema granice jer oni znaju kako da se izbore za nju. Njima je bitna sloga i tu oni uvijek pobjedjuju. Slozno se bore protiv svih koji im ne misle dobro i to im uvijek polazi za rukom.

Njihovoj sreci niko ne moze stati na put ,jer oni znaju za svoju ljubav da se bore. Uzalud ce neko pokusavati da ih razdvoji, nkome to ne polazi za rukom.

Rak i vodolija su uvijek tu jedno za drugo, bez obzira na sve sto se desavalo u njihovom zivotu. Slozni su i znaju da se za svoju srecu moraju moci pouzdati jedno u drugo. Njihova sreca je ogromna jer zavisi samo o njima.

Stranice: 1 2