Ribe pronalaze NOVU LJUBAV, Ovna ocekuju VELIKI NOVCI, a ovog zodijaka  CEKAJU TESKI DANI…

Ribe pronalaze NOVU LJUBAV, Ovna ocekuju VELIKI NOVCI, a ovog zodijaka CEKAJU TESKI DANI…

27. rujna 2020. 0 By Maja

Nece svakom zodijaku biti lako. Neki od njih ce se pronaci u  velikoj sreci, dok jednog ocekuju teski dani…

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je jedan period u kojem ce vam sve polaziti za rukom. Velika sreca vas ocekuje kada su vase financije u pitanju. Do sada ste pravil ineke gresje, koje vam nisu isle u prihod. Greske koje vi napravite, nasotojite i da ispravite, ali ovaj put vam to nije poslo od ruke.

Svi vasi napori da poboljsate vasu situaciju, nisu vam donijeli nista

. Mnogo ste se zauzeli da sve dovedete u red, ali kada sreca okrene ledja sve se cini uzalud. Vi zaista nemate razloga za brigu ,jer je pred vama jedan period koji ce vam velike novce donijeti. Vasa sreca ce biti ogromna, jer vi cete napokon uspijeti da ostvarite jedan veliki san. Novcani problemi pripadaju proslosti,  i ov cete uskoro samo  za veliku srecu znati. Sreca vas prati i vi cete uspijeti mnogo toga da ostvarite na poslovnom polju. Sa ovim novcanim dobitkom, vi tek startujete sa poslovnim uspijehom. Ono sto je uskroo pred vama i vas ce mnogo  iznenaditi.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, sreca nikako da vam postane vjerna pratilja. Vi ste do sada toliko toga uspijeli i bez nje, ali nesretna zvijezda ponovo pocinje da prati vas korak. Nikako da se oslobodite lose srece, ali vi se ne predajete koliko god vam tesko bilo.

Vasa sreca vas je napustila, ali vi cete kao i uvijek pronaci nacin da se izvucete iz svega.

Pred vama su dani koji vam nece lako pasti, ali vi imate podrsku dragih ljudi, koliko god vam krenulo naopako. Niste naucili da se predajete tugi, uvijek se izborite za ono sto vam je bitno. Nema sumnje da cete vi i sada pokusati sa rijesite probleme koji ce biti pred vama. Pred vama su teski dani, ali poslije kise mora doci sunce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici..

Stranice: 1 2