LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: VODOLIJA ce biti ZAPROSENA, a RIBA  PREVARENA!

LJUBAVNI HOROSKOP za OKTOBAR: VODOLIJA ce biti ZAPROSENA, a RIBA PREVARENA!

2. listopada 2020. 0 By Maja

RIBA

Drage ribe, vasa ljubav prema volejnoj osobi nema granica. Vjerujete joj sve, pa cak i kada vas muce sumnje i kada milslite da joj ne bi smijeli vjerovati, vi to ipak cinite. Koliko god surovo zvucalo, vas plasi i stina. Vi znate da vas partner nije uvijek iskren prema vama,ali se tjesite lazima. Mjesec oktobar u vas zivot donosi mnogo razocarenja, jer cete saznati nesto sto ce vam slomiti srce.

Vas partner nije bio iskren prema vama , i vi cete saznati cijelu istinu.

Saznati cete za prevaru koju vam je vas partner presutio. Istina je da vam nece biti lako, ali vi cete morati da se suocite sa cinjenicama.Uvijek ste zeljeli da vjerujete samo u ljubav,ali ovaj mjesec vam donosi mnogo vremena za razmisljanje.  Naravno da ce vasem partneru biti zao zbog svega, i naravno da ce moliti za oprostaj. Da li cete mu oprostiti ili ne, odlucujete samo vi. Vasa ljubav jeste jaka, ali kada se desi prevara stavri se pocinju mijenjati. Vi cete u ovom mjesecu morati donijeti odluku, jer tu odluku niko osim vas ne moze donijeti.

 

ZA SLOBODNE RIBE:

Pred vama je jedan mjesec koji ce u vas zivot donijeti jednu osobu o kojoj ste dugo mastali. Vec dugo ste zaljubljeni u tu osobu, ali vasi putevi su se razisli. Nikada niste prestali da mislite o njoj, i oktobru ta osoba vam se vraca nazad. Ljubav ce se desiti, jer uprkos dugom vremenu u kojem se niste vidjeli, vasa osjecanja su ostala ista. Pocetak jedne divne ljubavi je pred vama.

Stranice: 1 2