Ovan PRED RAZOCARENJEM, Raka ocekuje LJUBAVNA SRECA a ovaj zodijak mora biti oprezan…

Ovan PRED RAZOCARENJEM, Raka ocekuje LJUBAVNA SRECA a ovaj zodijak mora biti oprezan…

17. listopada 2020. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je jedan period u kojem vam sigurno nece biti lako. Osoba ste koja je inace oprezna, ali i koja svoje povjerenje zna da pokloni pogresnim osobama. Vi ste zodijak koji u svakome zeli da vidi dobro. Nastojite da uvijek mislite pozitivno, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazili. Sa vasim osjecanjima su se drugi i do sada znali poigrati, ali vi ste mnogo toga oprostili. Razocarenje koje je pred vama nece doci od nepoznate osobe. Osoba koja ce vama slomiti srce je neko k ovam je mnogo drag i kome mnogo vjerujete.

Uskoro cete se razocarati  u osobu kojoj ste mnogo povjerili. Upravo neke vase tajne ta osoba nece moci presutjeti. Vase povjerenje ce biti slomljeno, ali vi toj osobi drugu sansu necete pruziti. Imati vas za prijatelja je zasita pravi blagoslov. Osoba koja to ne umije da cijeni nije vase prijateljstvo ni zasluzila. Mnogo ce vam tesko pasti to sto je pred vama, ali vi ste poznati kao osoba koja iz svakog poraza izadje samo jaca.

 

RAK

Vi ste bice koje je uvijek vjerovalo u pravu ljubav. Mada ste mnogo emotivni, preko nekih stvari ni vi ne mozete preci. Razocarenje koje ste dozivjeli u vasoj zasnjoj vezi, ostavilo je jedan los trag na vasem srcu. Ipak, osoba ste koja je rodjena za ljubav i kojoj nikada nije sudjeno da ostane sama. Vasu ljubav bisi partner nije zano da cijeni, ali uskoro cete sresti osobu koja ce vas zivot zauvijek promijeniti. Pred vama je ljubavna sreca kao nikada do sada. Ljubav na prvi pogled ce se desiti i vi cete sresti svoju srodnu dusu.

Osoba koju cete upoznati u vas zivot donosi samo veliku srecu. Ljubav je vama uvijek bila sudjena, mada vas je zivot po tom pitanju mnogo patio. Sreca u ljubavi vam u proslosti nije bila naklonjena , ali sreca koja je pred vama sve ce to da nadoknadi. Vi cete sresti osobu koja je vase ljubavi zaista vrijedna. Uskoro se mijenja sve na bolje. Vasa ljubavna sreca je samo tren udaljena od vas.

 

Nastavak na sljedecoj straniici…

Stranice: 1 2