Pocinje NOVA SEDMICA,evo kome ce ovaj PONEDELJAK doneti SRECU i LJUBAV, ali i NOVAC!

Pocinje NOVA SEDMICA,evo kome ce ovaj PONEDELJAK doneti SRECU i LJUBAV, ali i NOVAC!

15. listopada 2023. 0 By Lala

 Nova sedmica je pred nama,a mi vam donosimo horoskop za prvi radni dan iste.

Nova sedmica je pred nama, a sa njom dolazi obećanje novih mogućnosti i pozitivnih promena. Ponedeljak, kao njen početak, donosi svakom horoskopskom znaku potencijal za sreću u ljubavi, odnosima i prilike za unapređenje finansijske situacije.

 

OVAN (21. mart – 19. april):

Nova sedmica će za Ovnove biti ispunjena dinamičnom energijom. Ponedeljak će doneti sreću u ljubavi i odnosima, a tvoja strastvena priroda će doći do izražaja. Osim toga, očekuje te prilika za finansijski napredak, stoga budi otvoren za nove projekte.

 

BIK (20. april – 20. maj):

Za Bikove, nova sedmica donosi stabilnost i sigurnost u odnosima. Ponedeljak će ti pružiti priliku za produbljivanje veza i iskazivanje svoje ljubavi. Na finansijskom planu, možeš očekivati pozitivne promene koje će ti unaprediti materijalnu situaciju.

 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun):

Blizanci, nova sedmica će biti ispunjena komunikacijom i promenama u odnosima. Ponedeljak donosi sreću u izražavanju svojih osećanja i razumevanju drugih. Takođe, moguć je finansijski dobitak kroz nekonvencionalne puteve.

 

RAK (21. jun – 22. jul):

Za Rakove, nova sedmica donosi dublje emocionalne veze sa voljenim osobama. Ponedeljak je idealan za pomirenja i jačanje porodičnih veza. Finansijski aspekti će ti doneti stabilnost i sigurnost u kući i porodici.

 

LAV (23. jul – 22. avgust):

Lavovi, nova sedmica će ti doneti priliku da briljiraš u ljubavi. Ponedeljak je povoljan za romantične trenutke i izražavanje svoje harizme. Na finansijskom planu, očekuj prosperitet i prilike za investicije.

 

DEVICA (23. avgust – 22. septembar):

Device, nova sedmica će biti fokusirana na tvoje praktične veštine i odnose sa bliskim osobama. Ponedeljak je povoljan za rešavanje nesporazuma i jačanje veza. Finansijska situacija će biti stabilna, a tvoja savesnost će ti pomoći da ostvariš ciljeve. Cini ste da ste nikada blize svom cilju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2