LJUBAVNI HOROSKOP  za 19.oktobar:  Blizanci treba da SLUSAJU SVOJE SRCE i sve  ce  doci na svoje –    LEPE PROMENE u najavi!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19.oktobar: Blizanci treba da SLUSAJU SVOJE SRCE i sve ce doci na svoje – LEPE PROMENE u najavi!

18. listopada 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

Kad god odlucite da krenete dalje,neko iz vase proslosti vas omete u tome.Tako ce biti i danas.Jedna stara ljubav vam ne da mira.Ne daje vam dokaz da zeli ponovo sa vama,ali vas ne da ni nekome drugom.

STRELAC

Malo za promenu  treba da se fokusirate na   osecanja vase voljene osobe. Da se zapitate zasto se udaljila od vas,i da li ste mozda vi krivi za sve to. Neke stvari ce vam biti jasnije,a i sami cete shvatiti gde gresite.

JARAC

Danasnji dan nece doneti neke velike promene u vas emotivni zivot. Mozete se odmoriti i prepustiti sebi i svojim potrebama – prosto je to  ono sto  ce vam dobro doci. Cinjenica je da ste  trenutno veoma umorni a mozda cak ni sami ne znate sta zelite.

 

 

VODOLIJA

Danas nije dan za   ljubav. Prosto,morate imati mnogo vise vremena za neke druge stvari koje ste zapostavili. Vas posao je prva stavka na tom mestu. Morate naci dovoljno vremena za posao i obaveze kao i za ljubav.

 

RIBE

Danas vam sledi    veca rasprava sa voljenom osobom. Razlika izmedju vas je ogromna,prosto se po pitanju mnogo cega ne slazete –  i zato dolazi do nesporazuma.Probajte da za promenu  razmislite i prihvatite svoje  greske. Ne samo vi,vec i vas partner.

 

Stranice: 1 2