DNEVNI HOROSKOP za 2. NOVEMBAR: Ovo ce biti SAVRSEN DAN za POSAO za OVNA,a evo kome donosi LJUBAV…

1. studenoga 2020. 0 By Lala

SKORPIJA

Danas vam se na polju ljubavi nece desiti nista posebno. Ali,zato na radnom mestu  cete imati sukob sa kolegama a razlog za to je sto su oni ljubomorni na vas – jasno je da ste sposobniji od njih.

Tokom danasnjeg dana vam nece nimalo prijati necija    paznja jer je rec o osobi koju ne volite i do koje vam nije stalo.  Zao vam je zbog toga  ali moracete da joj kazete da prema njoj ne osecate ono sto ona oseca prema vama.

JARAC

Danas uzivate u zivotu i niko vam nece   moci pokvariti raspolozenje. Razlog za vasu srecu je sama cinjenica da  su vam emocije uzvracene –  konacno volite nekog ko iskreno voli vas i to vam je dovoljno za srecu.

VODOLIJA

Osobina koja vam sada    pravi probleme je vas ponos. Nedostaje   vam jedna osoba koja je deo vaseg srca ali koja nije uz vas zato sto ne zelite da joj se prvi javite i da joj priznate koliko vam je mnogo stalo do nje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBA

Miran dan za vas,drage ribe. Dakle nece biti nikakvih promena  na planu ljubavi a i na poslu ce biti mirno. Shvatite ovaj dan kao dobru priliku da se odmorite od svega i da uzivate u miru koji imate.

Stranice: 1 2