DNEVNI HOROSKOP za 3.NOVEMBAR: Ovan ce DANAS SAZNATI da PARTNER krije nesto vazno!

2. studenoga 2020. 0 By Lala

VAGA

Drage vage danas vam se pruza jedinstvena prilika, upravo cete danas biti u prilici da resite mnoge ljubavne probleme. Danas vas ocekuje bitan razgovor sa vasim partnerom pa tu priliku ne trebate propustiti. Veoma lako bi se moglo desiti da danas svi vasi problemi postanu samo proslost.

SKORPIJA

Drage skorpije morate se drugacije ponasati prema partneru, morate se prema njemu ponasati bas onako kako zasluzi. Vasa ljubav prema voljenoj osobi ne poznaje granice, ali cak ni zbog toga ne bi trebale dozvoliti voljenoj osobi da vam tugu nanosi. Morate imati postovanja i za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Dragi strelci danas cete sresti jednu osobu na koju cete ostaviti veoma snazan utisak i upravo ce vas ta osoba pozeleti kraj sebe u trenutku. Mozete biti ubedjeni da ce ta osoba vremenom pokusati da uspostavi kontakt sa vama. Sem toga danas vas nista vaznije ne ocekuje niti na jednom planu vaseg zivota.

JARAC

Dragi jarcevi pred vama je zaista nestvaran dan ispunjen velikom kolicinom srece. Mnogo pozitivnih desavanja vas danas ocekuje. Danas cete uspeti da resite probleme na poslu, a dan pred vama ce posebno obeleziti novcani dobitak koji je trenutno preko potreban vasim finansijama.

VODOLIJA

Drage vodolije vas partner preteruje sa svojom ljubomorom, vas partner kao da je ljubomoran i na vasu senku. Ono sto on ne  zeli da vam prizna jeste da je on najvise ljubomoran na jednog vaseg prijatelja, a ono sto je cinjenica jeste da vas partner ocigledno nema dovoljno poverenja u vas.

RIBE

Drage ribe veoma naporan dan vas ocekuje. Mnogo poslovnih obaveza vas danas ocekuje, a sem toga danas vas ocekuje i rasprava sa vasim partnerom. Desavanja koja vas ocekuju danas vam nece doneti srecu nego ce vam stvoriti samo veliku nervozu.

Stranice: 1 2