Pred ovim zodijacima su NAJTUZNIJE VIJESTI ikada,   PUCI CE IM SRCE jer  je osoba koju  vole   ZAUZETA!

Pred ovim zodijacima su NAJTUZNIJE VIJESTI ikada, PUCI CE IM SRCE jer je osoba koju vole ZAUZETA!

11. studenoga 2020. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi vazite za osobu koja svoje srce vrlo brzo pokloni. Malo vam fali  da se ludo zaljubite, ali cesto zbog toga mnogo patite. Vama je ljubav sve u zivotu, jer vi nikada necete prestati da  vjerujete u iskrenu ljubav.Ljubav je vasa zivotna vodilja i nje se ne odricete nikada.

Osoba za kojom vam trenutno srce ludi vrlo brzo vam skrenula paznju na sebe.

Sreli ste osobu sa kojom mozete zamisliti zivot u dvoje, i koja je po vasem misljenju savrsena za vas.

Poceli ste da se vidjate, ali vas od samog pocetka muce neke sumnje.

Kao da nesto nije u redu, ali vi ne dozvoljavate svom srcu da pomisli da vas je  osoba koju ste ludo zavoljeli na bilo koji nacin slagala. Zelite da vjerujete da je sve onako kako vi zelite da bude, ali nazalost nije tako.

Pred vama je jedan period koji ce vam slomiti srce.

Vi cete naime saznati da vas je osoba koju ludo volite slagala. Ne samo da se je igrala sa vasim osjecanjima, vec  sa osjecanjima svog partnera, jer cete saznati da je ta osoba vec dugo u vezi. Niste jedina osoba u zivotu vase velike ljubavi,  i to ce vam slomiti srce.

Mada ste imali predosjecaj da nesto nije u redu, vi niste zeljeli da  poslusate sebe.

Pred vama je jedan period koji ce vam oduzeti vjeru u ljubav. Bar na kratko vrijeme necete zeljeti da cujete za ljubav. Ali, ono sto mozete za sebe uzeti kao veliku lekciju poslije svega je da svoje srce ne poklanjate lako.

Upoznajte osobu koja vam se dopadne vrlo dobro, ispitajte sve sto vas interesuje, i ne dozvolite sebi da ne poslusate svoje srce.

Ono vam uvijek daje signale ako nesto nije u redu, zasto ga ne zelite poslusati? Istina je da ce vase srce biti slomnljeno, ali vi cete uz sveg toga izaci kao jaka osoba koja ce imati vise vjere u sebe i koja nece dozvoliti da se bilo ko igra sa njenim osjecanjima.

Doci ce vam i bolji dani, ali sada prvo morate da predjete preko boli koju ce vam nanijeti lazna ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj straici…

Stranice: 1 2