NESUDJENA LJUBAV je pred  ovim zodijacima: Nadaju se VELIKOJ SRECI,ali uskoro stize  RAZOCARENJE koje ce im SLOMITI SRCE!

NESUDJENA LJUBAV je pred ovim zodijacima: Nadaju se VELIKOJ SRECI,ali uskoro stize RAZOCARENJE koje ce im SLOMITI SRCE!

27. studenoga 2023. 0 By Maja

Zvijezde ovim slobodnim zodijacima uskoro donose veliku tugu . Osoba cije srce zele da osvoje ce pokazati svoje pravo lice.

BLIZANCI

Vi ste osoba koja je uvijek vjerovala u iskrenu ljubav. Proslost vas je mnogo razocarala, ali vi se nikada niste prestali nadati da ce i vas velika ljubavna sreca pogledati. Mada ste postali veoma oprezni kada su vase emocije u pitanju, jedna osoba ce uspjeti da osvoji vase srce. Vi cete se zaljubiti na prvi pogled, ali brzo cete shvatiti da je to bila jedna velika greska. Sa tom osobom cete provesti predivne dane, ali vas nece popustati sumnje da nesto nije u redu. Vas osjecaj vas nece prevariti,jer osjecanja te osobe nidu nikada bila iskrena. Da zlo ne bude manje, ta osoba je vec duze vrijeme u jednoj vezi, i vi necete biti jedina osoba u njenom zivotu. Naravno da cete vi sve saznati, i lako vam sigurno nece biti.

Pred vama je jedno veliko razocarenje koje ce vam slomiti srce, jer ta osoba ce vam obecavati samo najbolje.

Pred vama je jedan oeriod u kojem cete shvatiti da ste ponovo svoje srce piklonili pogresnoj osobi. Velika tuga je pred vama , jer vi cete imati velike nade koje nazalost nece biti ispunjene.Ljubav vam u narednom periodu prosto nije sudjena, i vi cete morati da se pomirite sa tim. Nece vam biti lako, ali vi cete pronaci put do svoje srce. Sudbina kao da se igra sa vasim emocijama , i ona ce jos jednom da vas odvede u narucje pogresne osobe koja vase srce nije zasluzila.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2