NESUDJENA LJUBAV je pred  ovim zodijacima: Nadaju se VELIKOJ SRECI,ali uskoro stize  RAZOCARENJE koje ce im SLOMITI SRCE!

NESUDJENA LJUBAV je pred ovim zodijacima: Nadaju se VELIKOJ SRECI,ali uskoro stize RAZOCARENJE koje ce im SLOMITI SRCE!

27. studenoga 2023. 0 By Maja

Iza vas je veliko razocarenje, ali nazalost i u narednom periodu vas ne ocekuje sreca. Vec duze vrijeme ste sami, jer tesko vam pada da bilo kome poklonite svoje povjerenje. Iza vas je jedna veza  u kojoj ste se  morali suociti sa velikom tugom i velikim razocarenjem. Osoba koja zeli da osvoji vase srce, mora prvo da osvoji vase povjerenje. Jednoj osobi ce to uskoro poci za rukom. Vec neko vrijeme se poznajete, i uvijek vam se je ta osoba dopadala. Ali, razocarenje je pred vama, jer ce ta osoba da pokaze svoje pravo lice. Lice koje nije nikada bilo iskreno, i cije su rijeci bile slatkorijecive, ali pune lazi. Pred vama su ponovo suze, jer vi cete morati jos jednom da se suocite sa velikim problemima.

Nece vam biti lako, posebno sto tu osobu vec  duze vrijeme poznajete i sto ste mislili da je drugacija od ostalih.

Vi cete svoje srce pokloniti pogresnoj osobi koja vas nije zasluzila, ali vjeru u ljubav ne smijete gubiti. Vi cete jos sresti svoju pravu ljubav, ali prvo morate da se suocite sa tugom koju je sudbina za vas pripremila. Iskrenost ste uvijek zeljeli, ali tu iskrenost nazalost ovaj put necete dobiti zauzvrat. Pred vama je razocarenje koje ce vam slomiti srce, ali otvoriti oci. Necete lako poklanjati svoje srce, ali osoba koja je vama sudjena ce na kraju uspjeti da ga osvoji. Potrebno je malo vremena dok dodje do tog susreta. Sreca je vama ipak sudjena.

Stranice: 1 2