Ljubav ce ove nedelje da nagradi srecom neke znake, ali nece svi biti srecni…

Ljubav ce ove nedelje da nagradi srecom neke znake, ali nece svi biti srecni…

27. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Ovog ce  dana vasa sreca da pokusa da se okrene ka boljoj strani. Morate vi malo da doprinesete tome, a malo i vas  partner. Kada oboje doprinose bez merkanja, sve bude za primer. Vas partner ce se porediti sa vama, i prigovarati da on daje vise.

BIK

Nemate nista u planu i trenutno  zelite biti jako lezerni. Ako vam sada ne ide ljubav, valda ce ici kasnije. Nista vam nece biti daleko, niti nedostupno, kada pokazete da nesto zelite.Danas  neka bude kako mora, a planiracete sta dalje.

 

BLIZANCI

Oslonili ste se na partnera i vreme je da to i vidite. Morate priznati da partner vise cini za vasu vezu. Mnogo  ste se na njega oslonili, pa cete morati da ga sacuvate i da pocnete da  mu uzvracate. Olaksajte mu bar danas.

RAK

Vasa ljubav je u srcu i vreme je da je ispoljite.Zasto cutite i tako potiskujete i  svoju ljubav i svoje nade. Jednom lavu je posvecena i danas ce biti dan da je i usmerite ka njemu.Slobodno to cinite, necete pogresiti.

 

LAV

Primetili ste da vas gleda jedan rak, ali ste procitali ljubav u njegovim ocima. Ako zelite da vas voli, kao i vi njega, uzvratite mu simpatijom. Vreme je da se radujete i da vam ovaj dan bude jedan od onih koji ce vam doneti srecu.

 

DEVICA

Da ste od onih koji znaju sta vas ceka niste, ali mozete da pretpostavite. Danas nece biti dan u korist vase veze, ali cete se  morati pomiriti.  Neko ce vam pomrsiti racune  i zato budite  neko ko ce da zna  kako da smiri situaciju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2