DRAGE VAGE,    DECEMBAR ce vam biti NAJLEPSI MESEC u godini – saznajte odmah zbog cega!

DRAGE VAGE, DECEMBAR ce vam biti NAJLEPSI MESEC u godini – saznajte odmah zbog cega!

1. prosinca 2020. 0 By Maja

LJUBAV

ZA VAGE KOJE SU U VEZI:

Pred vama je jedan period u kojem cete vi samo za ljubavnu srecu znati. Sa voljenom osobom provodite najljepse dane do sada. Mnogo problema je  iza vas , ali vi ste uspjeli da se izborite za svoju ljubav. Niko i nista nece moci narusiti vasu srecu, jer dovoljno dugo ste se za nju borili. Nista vam nisu mogli zivotni izazovi  jer vi ste se odlucili za srecu. Pred vama je jedan predivan period u kojem necete znati za nesuglasice , vec samo za ljubavnu idilu koja ce vas pratiti.

Velika sreca je pred vama, jer ce voljena osoba napraviti jedan korak koji ce vas mnogo iznenaditi. Vasa voljena osoba ce vama ispuniti jednu veliku zelju koju imate vec dugo vremena . Pred vama je ljubavna sreca kakvoj se mozda niste mogli nadati , ali ljubavna idila je u svakom slucaju pred vama. Mnogo divnih trenutaka vas  ocekuje  u kojima cete vi  samo uzivati.

ZA SLOBODNE VAGE:

Jedna osoba ce vam u narednom periodu da prizna svoju ljubav. Mada cete imati sumnje,vi cete se u tu osobu zaljubiti na prvi pogled. Pred vama je pocetak jedne nove ljubavi, koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Zaboravite na razocarenja, jer pred vama je susret sa vasom srodnom dusom. Vi cete pronaci ljubavnu srecu kada se tome najmanje budete nadali. Pred vama je susret koji ce cijeli vas zivot da promjeni na bolje.

 

ZDRAVLJE

Vase zdravlje ce vas odlicno sluziti.

 

 

Stranice: 1 2