LJUBAVNI HOROSKOP za 25.DECEMBAR:Ovan mora da RAZMISLI sta  zeli kada je BUDUCNOST u pitanju!

LJUBAVNI HOROSKOP za 25.DECEMBAR:Ovan mora da RAZMISLI sta zeli kada je BUDUCNOST u pitanju!

24. prosinca 2020. 0 By Lala

OVAN

Ako ste u vezi bilo bi pozeljno da u toku dana dobro razmislite sta je ono sto zelite kada je u pitanju   buducnost.

Vas partner  mozda pravi planove o vasoj zajednici,ali da li ste vi spremni na visi stepen veze i da li je to ono sto i vi zelite?

BIK

Priznali vi to ili ne,  potrebna vam je necija ljubav i podrska. Iako vi glumite da ste snazni i srecni prava istina je da vam je zapravo itekako potrebno da vas neko voli i da kraj nekog pronadjete  mirnu luku.

Ne bi bilo lose da u toku dana   malo izadjete jer vam samoca nikako nece prijati.

BLIZANCI

Reklo bi se da je na polju ljubavi za sada sve u redu ali vama ipak nesto fali.I ma koliko vi to odbijali da priznate, sasvim je jasno da osoba koju zelite nije i ona sa kojom ste sada.

Proslost vas uporno vuce sebi i niste srecni u sadasnjosti.

RAK

Ako vas partner u toku dana pokusa da vas slaze a vi to primetite,nemojte mu zameriti.  Po sredi je nesto veoma lepo sto ce vas usreciti  i sto krije od vas.  Pravite se da   niste shvatili i  olaksajte mu. U vecernjimn satima sledi  iznenadjenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Konacno vam ponos nije na prvom mestu i odmah   se vidi promena na vasem emotivnom planu. Vas partner daje sve od sebe da vas usreci jer je konacno shvatio  da je i vama stalo. Eto vam dokaza da nekad  treba malo popustiti.

DEVICA

Ne smete dozvoliti da uvek sve bude onako kako zeli vas partner.T o je prosto nesto sto  ne smete sebi dozvoliti jer tu  ne samo da  gubite svoj  ugled vec i svoje “ja”  i pravo u odlucivanju. Ako veza nije kompromis onda ne moze  biti ni srecna.

 

VAGA

Reklo bi se da je na polju ljubavi sve u redu i da nema razloga za  brigu ali vas muci neka sumnja i dilema i na vama se vidi da niste srecni. Pokusajte da nadjete  uzrok vaseg problema i da ga resite  pre nego za to  bude kasno.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2