NOVOGODISNJA SKRIVALICA : SAMO  NAJBOLJI ce moci da    PRONADJU 3. RAZLIKE na ovoj slici!

NOVOGODISNJA SKRIVALICA : SAMO NAJBOLJI ce moci da PRONADJU 3. RAZLIKE na ovoj slici!

26. prosinca 2020. 0 By Maja

Nismo vam ovaj put pripremili najlaksu skrivalicu, ali najbolji medju vama su sigurno uspjeli da rijese nas zadatak kojeg smo vam postavili. Ovaj put samo najbolji su  mogli da brzo pronadju tri razlike, jer lako zaista nije bilo.

Ali, kao sto vidite razlike su tu i naravno da smo ih za vas oznacili. Cetvrti sat u prvom redu mozda niste ni primjetili da ima razlike, ali on se razlikuje najvise od svih ostalih. On je okrenut u suprotnom pravcu, i kao sto vidite kazaljke pokazuju u sasvim suprotnom smijeru.

Prvi sat u drugom redu nema broja 5, a na trecem satu u drugom redu je centar drugacije boje od ostalih.

Mozda vam se je ova skrivalica cinila nemogucom, ali kao sto vidite razlike su bile tu, i mi vam naravno na kraju uvijek pokazemo na kojim mjestima se nalaze razlike.

Ovu skrivalicu su mogli da rijese samo najbolji, jer lako nije bilo. Nadamo se da ste se ipak lijepo zabavili dok ste bili u potrazi za 3 razlike na nasoj slici sa satovima koji pokazuju ponoc.

I u narednom periodu cemo se truditi da vam uljepsamo dane tako sto cemo vam pripremati razne skrivalice i zagonetke.

Vase odgovore nam uvijek mozete pisati na nasoj Facebook stranici. Naravno kao i uvijek prije nego sto pogledate rezultate na ovoj stranici. Uvijek igramo fer i zelimo da tako ostane i u buduce.

Stranice: 1 2