RIBA – LJUBAVNI   HOROSKOP  za 2021. godinu:  Vraca vam se BIVSA LJUBAV,ali  na vama je da li cete joj DATI SANSU i VRATITI je u svoj zivot!

RIBA – LJUBAVNI HOROSKOP za 2021. godinu: Vraca vam se BIVSA LJUBAV,ali na vama je da li cete joj DATI SANSU i VRATITI je u svoj zivot!

30. prosinca 2020. 0 By Maja

ZA SLOBODNE RIBE:

Vi ste osoba koja je u zadnje vrijeme prosla kroz mnogo tuge i razocarenja. Jedna ljubav vam je slomila srce, ali vi u pravu ljubav niste zeljeli da prestanete vjerovati. Vi ste bice koje za ljubav cini sve, i koje zeli srecu.

Mada vas je bivsi partner mnogo razocarao, on ce se u novoj godini zeljeti da vrati u vas zivot.

Mada cete vi krenuti dalje sa svojim zivotom, on vam nece dati mira. Mnogo ce se pokajati zbog svoji postupaka, i vi cete poceti da se dvoumite da mu pruzite drugu sansu. Naravno da tu odluku samo vi mozete donijeti, ali dobro razmislite o svemu. Moglo bi doci do jos jednog razocarenja ukoliko bivsoj ljubavi pruzite jos jednu priliku.

Ljubav izmedju vas je bila velika , ali neka desavanja su vas mnogo ranila. U novoj godini cete imati priliku za jedan novi pocetak sa jednom drugom osobom, zato dobro razmislite o svemu.

Ne zurite da pruzite drugu priliku nekome ko vam je slomio srce, vec se odlucite za srecu koju ste vi iskreno zasluzili. U novoj godini vam nece biti lako, ali vi cete morati da donesete vazn odliku o kojoj ce zavisiti vasa sreca. Pred vama je godina u kojoj vam nece sve lako pasti, ali vi cete na kraju ipak donijeti jednu pametnu odluku koja ce vama srecu donijeti.

Stranice: 1 2