LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE do KRAJA MAJA: OVAJ znak GUBI VERU u LJUBAV!

LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE do KRAJA MAJA: OVAJ znak GUBI VERU u LJUBAV!

5. veljače 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, jedna osoba ima velike osećaje prema vama. To zaista vešto krije, ali do kraja ovog meseca ćete to i sami primetiti. Istina je da se ne želite upuštati u novu vezu, ali ta osoba će vas prosto oduševiti. Vaše emocije će biti uzburkane, ali vi ćete kao i uvek poslušati svoje srce. Ljubav vam je suđena do kraja meseca maja.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, ljubavne zvezde će vas pratiti do kraja ovog meseca. Zaljubljeni ste u jednu osobu i to ćete joj priznati iako u poslednje vreme pokušavate da kontrolišete svoje emocije. Sreća je na vašoj strani, i vi ćete pronaći iskrenu ljubav u toj osobi. Slušajte svoje srce, jer ono vas do sada nije prevarilo.

 

STRELAC

Dragi strelci, možda je ono što vi trenutno nazivate ljubav samo navika koju ne želite menjati. Vaša veza nije ono što je nekada bila i vama to polako postaje sve jasnije. Ne žurite da donesete konačnu odluku, jer vas vaš partner mnogo voli. Rutina vlada u vašoj vezi, ali vi niste ni spremni da unesete neke promene  u vaš ljubavni život. Pokušajte pronaći rešenje zajedno sa vašim partnerom.

 

JARAC

Dragi jarčevi, vas će do kraja meseca pratiti sreća i zadovoljstvo.Vi zaista nemate razloga za brigu, jer će ljubavne zvezde biti konstantno uz vas. Partner će vam ispunjavati svaku vašu želju, jer ste vi to i zaslužili. Mnogo ste ulagali u vašu vezu, i voljena osoba će vam dokazati koliko vam je zapravo zahvalna.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, pokažite malo više razumevanja za voljenu osobu. Mnogo u poslednje vreme zapostavljate vašeg partnera, iako ste mu trenutno zaista potrebni. Vi se mnogo volite, iemate potrebe da krijete svoja osećanja. Do kraja meseca će vam postati jasno koliko ste grešili prema osobi koju volite. Nije kasno da ispravite svoje greške.

RIBA

Drage ribe,vama je celi mesec pod sretnom zvezdom. Partner će vam pružati pažnju, koja vam je u poslednje vreme mnogo nedostajala. Ne krivite partnera za to, jer on je bio pod velikm stresom ali nije hteo da vas opterećuje sa tim. Ljubavna sreća se vraća u vaš život, i vi ćete biti samo zadovoljni sa vašom vezom. Slobodne ribe će upoznati jednog lava koji će postati mnogo više od prijatelja.

Stranice: 1 2