SAZNAJTE ISTINU o VASOJ SUDBINI tokom CIJELE  2021. godine:  Sta vas OCEKUJE, ko ce biti NAJSRETNIJI, a koga ceka PAKAO?

SAZNAJTE ISTINU o VASOJ SUDBINI tokom CIJELE 2021. godine: Sta vas OCEKUJE, ko ce biti NAJSRETNIJI, a koga ceka PAKAO?

26. ožujka 2021. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je godina koja sa sobom donosi velike izazove. Naredna godina sigurno nece biti laka, jer vas ocekuju velika razocarenja.

Mnogo toga vam nece poci za rukom, i vi cete se morati duplo vise boriti za svoju srecu nego inace.

Ocekuju vas problemi na poslovnom polju, ali i na polju ljubavi vi za srecu necete znati. Vama slijedi raskid od voljene osobe koji ce vam slomiti srce. Vi cete u narednoj godini proci kroz pakao, ali do kraja godine necete odustati dok ne pronadjete svoju srecu . Nece vam biti lako.

 

SKORPIJA

U narednoj godini slijede desavanja koja ce mnogo toga promjeniti. Sanse su velike da cete ostati bez svog radnog mjesta koje vam mnogo znaci. Pocetkom mjeseca aprila vi cete se pronaci u jednoj nezahvalnoj situaciji koja ce tome doprinjeti da cete morati promjeniti svoje radno mjesto.

Sve cete pokusavati, ali mnogo toga vam nece polaziti za rukom kada je vas posao u pitanju.

Ipak, vas velika sreca prati na polju ljubavi u narednoj godini.

Slobone skorpije cak upoznaju osobu koja im je uvijek bila sudjena.

 

STRIJELAC

Narednu godinu posebno ce obiljeziti jedan poslovni uspjeh koji ce vam donijeti pravo bogatstvo. Vama ce napokon povi za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni san.

Veliki novcani dobici nece izostajati, i vi za probleme kada je posao u pitanju necete znati.

Problemi vas vise ocekuju na polju ljubavi, jer voljena osoba ce vam zbog nekih desavanja koje ce slijediti okrenuti ledja. Lada je ljubav u pitanju nece vam biti lako.

 

JARAC

Pred vama je godina  u kojoj cete napraviti jednu veliku poslovnu gresku. Ta greska bi vas mogla kostati vaseg posla. Godina koja dolazi bice puna izazova sa kojima cete se morati suociti.

Vama se ne smijesli velika poslovna sreca, ali vi cete ipak svepokusati kako bi vam krenulo na bolje.

Ljubavna sreca vam je i vise nego naklonjena, jer pred vama je godina u kojoj cete, ako niste do sada izgovoriti sudbonosno da.

Slobodnim jarcima slijedi susret sa velikom ljubavi. Ta ljubav ce se ispostaviti kao ona prava, srodna dusa.

 

VODOLIJA

Godina koja dolazi vama veliku srecu donosi. Pred vama je naime godina u kojoj ce vam mnogo toga i vise poci za rukom. Imate jedan poslovni san,  i njega cete uspjeti ostvariti. Novcani dobici slijede kao nikada do sada.

U narednoj godini mnogo toga ce vam poci za rukom, i vi cete ostvariti pravo malo bogatstvo. Niko sretniji od vas nece biti.

Ljubavana sreca na odlazi sa vase strane tokom cijelegodine. Pred vama je velika sreca, jer naredna godina ce biti sretna vodolijama. Vi cete postici mnogo, jer ste za svoju srecu uvijek znali da se izborite.

 

RIBA

Godina koja dolazi, sa sobom donosi velike promjene, ali sve te promjene ce vam biti samo od velike koristi. Vi cete u narednoj godini postici mnogo, ali vas u narednoj godini ocekuje i jedan novcani dobitak koji ce vam pomoci da ostvarite svoje snove.

Problemi ce vas u sirokom krugu zaobilaziti, jer pred vama je velika sreca.

Ljubavna sreca je pred vama koja ce vas iznenaditi, ali i veliku srecu vam donijeti u godini koja je pred vama. Sreca je vasa vjerna saputnica tokom cijele naredne godine.

Poslovna sreca, sreca u ljubav sve to je pred vama u godini koja je pred vama.

 

 

Stranice: 1 2