Slika koja te NAJVISE PRIVLACI donosi ti DIVNE VIJESTI!-Izaberi jednu i saznaj KAKVA SRECA te USKORO OCEKUJE!

Slika koja te NAJVISE PRIVLACI donosi ti DIVNE VIJESTI!-Izaberi jednu i saznaj KAKVA SRECA te USKORO OCEKUJE!

23. travnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja uvijek zeli da misli na dobro. Tvoja pozitivan stav i tvoja vjera u sebe mnogo ti daju snagu da nastavis dalje i kada ti nije najlakse. Uvijek si se za svoju srecu znao izboriti, jer ti si osoba koja zeli da njena sreca zavisi samo do nje. Ne dozvoljavas da ti bilo ko drugi kuje srecu, jer ti zelis da budes zasluzan za svoju srecu. Ako ti ponekad ne krene onako kako si zamisljao, ne krivis nikoga vec sebe.

Mnogo toga u zadnej vrijeme ti nije polazilo za rukom, ali ti nikada niisi ni pomislio da se prestanes boriti za svoje bolje sutra.

Nije uvijek lako, ali ti nisi ni naucio da te zivot samo mazi. Iza tebe je jedan tezak period, ali zato su pred tobom dani srece. Jedan poslovni san kojeg imas uskoro ce postati stvarnost. Sa ostvarenjem tog sna tebi ce mnogo toga da krene na bolje, i tuga napokon pripada tvojoj proslosti. Tebi ce poci za rukom da istvaris sto  si uvijek zelioo, i sreca je samo korak udaljena od tebe.

 

SLIKA BROJ 2

Iza tebe su usponi i padovi, ali nikada nisi prestao da se nadas da ce biti bolje. Veliki si optimista na cijem stavu ti neko samo moze zavidjeti. Desavalo se tebi mnogo toga, ali ti si uvijek vjerovao da ce sve biti dobro. Nisi nikada dozvolio da tuga vlada tvojim zivotom, jer ti si osoba koja zeli da vjeruje u srecu.

Cesto tebi sreca okrene ledja, ali to tebe ne moze sprijeciti da se ipak za nju boris.

Pred tobom je jedan period u kojem ce ti sve polaziti za rukom. Poci ce ti za rukom i  da ostvaris jedan poslovni san koji ce tebi donijeti odlicne novcane dobitke. Nikada nisi dozvolio da tuga caruje tvojim zivotom, i ona to nece ni ciniti, jer sreca stize u tvoj zivot. Pred tobom je poslovna sreca koaj ce ti mnogo znaciti, ali i na polju ljubavi tebe sreca nece zaobici.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2