RAK ce OSTVARITI SNOVE,LAV ce DOBITI DOKAZ LJUBAVI, a DEVICI se PRUZA VELIKA SANSA!

RAK ce OSTVARITI SNOVE,LAV ce DOBITI DOKAZ LJUBAVI, a DEVICI se PRUZA VELIKA SANSA!

30. travnja 2021. 0 By Lala

RAK

 

 

POSAO:

Dragi Rakovi, vi bi ste u maju mesecu mogli ostvariti svoje snove sto se posla tice.Ceka vas veoma naporan radni mesec i  iskreni da  budemo   osecacete se umornije nego ikada u periodu koji vam sledi ali je jako vazno reci da ce vam materijalno ovaj mesec   biti vise nego zanimljiv i vise  nego dobro placen jer ce vam vas posao omoguciti da ostvarite neke svoje snove  za koje vam je  uvek  falilo novca. DAKLE, samo radite i sve ce biti vise  nego savrseno.

 

LJUBAV:

 

Ako ste slobodni:

Slobodni Rakovi se nadaju da ce  u toku ovog meseca  njihov status da se promeni.U principu,to je itekako moguce,  ali je jako vazno reci da ne smete  naglo da udjete u vezu sa nekim koga  ne poznajete kako treba ako vec zelite da vasa veza  bude  uspesna i da traje.Ako vam je stalo samo do zabave i do flerta onda nemate razloga za  brigu  jer ce toga u mesecu koji nam dolazi  biti vise nego ikada.

 

Ako ste u vezi:

Rakovi koji su vezi ce moci u toku ovog meseca da naprave velike planove za buducnost.Mnoge veze  ce  biti pred raskidom i pred pucanjem, tako da je jasno da ce opstati samo one koje su iskrene i u kojima postoje jake i snazne emocije.Ako to sa vasom vezom nije slucaj onda je za vas najbolje da se ne nadate nemogucem, jer samo   veze u kojima je ljubav obostrana ce moci da opstanu u mesecu koji nam dolazi.

 

ZDRAVLJE:

Sve ce biti dobro ali  morate da nadjete vise vremena za odmor i da vise vremena  provedete u kvalitetnom snu jer cete imati mnogo poslovnih obaveza  tako da ce umor  biti sastavni deo vaseg zivota.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2