SKRIVALICA  za  GENIJA:  PRONADJI      KONJA na ovoj slici, ali PAZI  jer MNOGI POGRESE na ovom ZADATKU!

SKRIVALICA za GENIJA: PRONADJI KONJA na ovoj slici, ali PAZI jer MNOGI POGRESE na ovom ZADATKU!

2. svibnja 2021. 0 By Maja

Posto znamo koliko volite nase skrivalice i danas smo vam pripremili jednu zanimljivu. Za ovu skrivalicu ce vam mozda trebati malo vise  vremena, ali ne odustajte.  Mozda i nije toliko teska koliko vam se na prvi pogled cini.

Na ovoj slici smo sakrili konja, i vas zadatak za danas je da ga pronadjete.

Kao sto vidite na slici se nalaze kokoske sa malim pilicima. Ali na ovoj slici se nalazi i konj, ali gdje se je sakrio? Znamo koliko volite da rjesavate nase skrivalice i zagonetke i ovaj put smo se potrudili da vam napravimo jednu interesantnu.

Nas zadatak je da vam pripremimo sto ljepse i zanimljivije skrivalice, a vas je samo da se lijepo zabavite.

Ova skrivalica je mozda jedna od laksih, mozda za neke od vas i nije, sve zavisi od vaseg cula vida i vremena . Skrivalica jem simpaticna jer ovaj put smo zeljeli da napravimo nesto malo drugacije nego inace.

Na slici se nalazi konj, a vas zadatak je da ga pronadjete. Nismo zeljeli mnogo da komplikujemo, ali mozda bas zbog toga i nece biti lako. Uvijek kada vam izgleda kao da je skrivalica jednostavna, ispostavi se kao jedna od tezih.

Uz malo vremena i strpljena poci ce vam za rukom da otkrijete gdje na slici se nalazi konj.

Ukoliko vam ne podje za rukom da ga pronadjete mi vam kao i uvijek donosimo rjesenje na sljedecoj stranici. Ipak nadamo se da cete n drugu stranicu samo preci kkao bi potvrdili da li ste bili u pravu sa vasim rjesenjem.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2