SKRIVALICA  za  GENIJA:  PRONADJI      KONJA na ovoj slici, ali PAZI  jer MNOGI POGRESE na ovom ZADATKU!

SKRIVALICA za GENIJA: PRONADJI KONJA na ovoj slici, ali PAZI jer MNOGI POGRESE na ovom ZADATKU!

2. svibnja 2021. 0 By Maja

Da li ste vec pronasli konja kojeg smo sakrili na slici? Na slici vidite kokoske i pilice, ali tu je i konj a vasa zadatak za danas je bio da ga pronadjete.

Ova skrivalica mozda nije jedna od tezih, ali ipak ukoliko ste na prvi pogled otkrili gdje se konj nalazi, svaka vam cast. Ukoliko vam to nije poslo za rukom , evo rjesenja za danasnju skrivalicu.

Konj se nalazi na desnoj strani iza staje.

Smedji konj se nalazi na slici i mi se nadamo da ste uspjeli da ga pronadjete na prvi pogled. Ako niste pogledajete sliku jos jedan put i vidjeti cete da i nije bilo toliko tesko.

Danasnja skrivalica je bila jedna od laksih, ali kao i uvijek misljena su razlicita. Nekome je ova skrivalica bila jednostavna, nekome mozda iak teska.

Vase odgovore nam naravno kao i uvijek mozete pisati na nasoj Facebook stranici.

Uvijek se trudimo da vam pripremimo sto ljepse i zanimljivije skrivalice, nadamo se da smo to uspjeli i ovaj put. I u narednom periodu mi cemo se truditi da vam pripremimo skrivalice i zagonetke koje mozda nece biti tako jednostavne.

Ali znamo koliko ste uporni i da vam nece tesko pasti da rjesite i one najteze.

Nac cilj je da vam malo uljepsamo svakodnevnicu, a vas zadatak je samo da se lijepo zabavite. Pripremati cemo  vam skrivalice i u narednim danima jer znamo koliko volite da ih rjesavate. I sljedeci put budite sprmeni za jos jedan zadatak koji mozda nece biti jednostavan za rijesiti.

Stranice: 1 2