LJUBAVNI HOROSKOP za  4.MAJ:     BIVSA LJUBAV ponovo    ZAVODI – evo KOGA i KAKO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 4.MAJ: BIVSA LJUBAV ponovo ZAVODI – evo KOGA i KAKO!

3. svibnja 2021. 0 By Lala

VAGA

Vi bi ste tokom danasnjeg dana mogli mnogo toga da uradite po pitanju ljubavi.  Ali,pre svega, morate da uzmete u obzir cinjenicu da  je vazno ono sto vam kaze vase srce. Slusajte danas  svoje emocije a ne svoj razum i sve ce biti vise nego odlicno.

SKORPIJA

Konacno da u toku dana i vi  osetite ljubav.Stize vam poruka od osobe koju vec neko vreme cekate da vam se javi.Priznali vi to ili ne,imajte na umu da je medju vama  jaka ljubav i da uprkos svim svadjama je sudjeno da budete zajedno.

STRELAC

Slusajte  glas svog srca i ako vam ono kaze da se  vredi boriti za nekoga onda to i uradite cak ako  pri tome  gazite ponos,ako idete preko svog inata i principa…Jer to je put ka vasoj sreci i necete zazaliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vi ste neko ko je u stanju da se bori za osobu do koje mu je stalo sve dok ne shvati da ta  osoba toga nije  vredna.Nas iskreni savet je da se zapitate vec koliko danas da li  je osoba do koje vam je stalo    zaista toliko vredna da  se vi mucite dok ona ne radi nista da usreci vas.

VODOLIJA

Ljubav vam je danas u drugom planu.Prijajui vam mir i tisina i zapravo vam osim toga nista drugo nije potrebno..Udovoljite sebi,i ako vam se ostaje kod kuce i u tisini,uradite tako. Nekad je samoca najbolji izbor.

RIBA

Mnoge ribe koje su u vezi ce se danas  zapitati da li su srecne  kraj te osobe iz prostog razloga sto   je  moguce da je ljubav postala navika.

Ako shvatite da je tako, ma koliko da vam tesko bilo,razmislite o raskidu.

Stranice: 1 2