LJUBAV DO KRAJA GODINE: Rak će se LUDO ZALJUBITI, Škorpija u susretu sa BIVŠOM LJUBAVI, a jedan znak očekuje VELIKA TUGA

LJUBAV DO KRAJA GODINE: Rak će se LUDO ZALJUBITI, Škorpija u susretu sa BIVŠOM LJUBAVI, a jedan znak očekuje VELIKA TUGA

7. svibnja 2022. 0 By Lala

Evo sta ocekuje tvoj znak u ljubavi u narednih  pola godine..

 

 

OVAN

Ovnovi ce imati poprilicno buran period koji dolazi. Imacete priliku mnogo da se druzite i da upoznate neke nove ljude. Neko od njih ce vam privuci paznju pa vas ocekuje vatrena avanutra pocetkom decembra.

 

 

BIK

Bikovi bi mogli lako da sredinom decembra udju u jednu lijepu vezu. Postoji osoba koja je ludo zaljubljena u vas, a kada vam prizna emocije, to ce biti to. Necete moci da joj odolite.

 

 

BLIZANCI

Blizance ceka naporan peirod. Moguce je da cete se naci izmedju dvije vatre. Postoje dvije osobe u vasem zivotu i vi nikako ne mozete da se odlucite do koga vam je vise stalo. Pustite srce da vam kaze, tako necete pogrijesiti.

 

 

RAK

Rakovi ce u narednom periodu da se zaljube kao nikada prije. Jedna osoba vam je ukrala svu paznju i samo o njoj razmisljate. Ne plasite se ljubavi, ocekuju vas prelijepi momenti sa tom osobom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

LAV

Lavovi ce imati nekih zanimljivih situacija u ljubavi ali nece biti pretjerano zadovoljni ishodima. Morate da znate da za ljubav mora malo vise da se potrudite. Ljubav je davanje a ne samo uzimanje.

 

 

DEVICA

Djevice ce uci brzopleto u jednu vezu koja ce mnogo obecavati na pocetku. Ipak, ispostavice se da ta osoba jednostavno nije za vas. Vi zelite nesto drugo a ona ce polako poceti da vas gusi pa cete se razici vrlo brzo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2