Pred nama je zadnji dan u ovoj sedmici, i evo kome ce se zavrsiti na NAJLEPSI NACIN!

Pred nama je zadnji dan u ovoj sedmici, i evo kome ce se zavrsiti na NAJLEPSI NACIN!

7. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec   ste dovoljno umorni, da biste produzavali ovaj dan, ali cete trebati prijatelju. Zamolice vas za pomoc i vi mu necete moci da odbijete.Ni on vas nikada nije izneverio, i zato osecate ljudsku obavezu da mu pomognete. To cete i uciniti.

 

BIK

Vas osecaj je da ste zbunjeni i da ne znate ni sta, ni kuda.Osecaj te pometnje  vas nosi, i noseni njime vi ne znate kuda da se pokrenete. Morate sesti, predahnuti i dobro sabrati sta se radi i o kome se radi.Ko vas je zbunio, i zasto?

 

BLIZANCI

Imate cas da se smislite i nadjete vreme za jednu osobu.Ako joj ovoga puta ne ukazete paznju, verujte da  cete zaliti. Vec dugo vas ceka da se izjasnite, ili da joj pridjete, ili da se udaljite. Izjasnite se na cemu ste sa njome.

 

RAK

Osecaj tuge i nerazumevanja, gusi vas vise nego omalovazavanje koje trpite. Nikako da shvatite da pojedini ljudi mogu biti tako losi.Samo vas jedna osoba cupa iz monotonije , da ne potonete. Njen lik i ljubav vam daju snagu da istrajete.

 

LAV

Osecate da sledi razocarenje, ali zelite sve da pokusate. Ipak ste vi lav, a ne kukavica. Zato cete jos jednom smoci snage da pokusate da odbranite svoju ljubav. Vasa veza to zasluzuje, bez obzira sto partner misli da vi ne zasluzujete sansu.

 

DEVICA

Vasa osecanja su jako nezna i gajite ih prema jednoj  skorpiji.Mada deluje grubo, i cesto se tako i ponasa, ipak ima meko srce. Tek cete ga otkriti uskoro, i bice to vreme da se srede sve vase nedoumice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2