LJUBAV DO KRAJA GODINE: Rak će se LUDO ZALJUBITI, Škorpija u susretu sa BIVŠOM LJUBAVI, a jedan znak očekuje VELIKA TUGA

LJUBAV DO KRAJA GODINE: Rak će se LUDO ZALJUBITI, Škorpija u susretu sa BIVŠOM LJUBAVI, a jedan znak očekuje VELIKA TUGA

7. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vage ocekuju lijepi dani, narocito one koji su u vezama ili braku. Ispunjenost i sreca je ono sto vam slijedi. Kraj godine donijece vam jedno lijepo iznenadjenje.

 

 

ŠKORPIJA

Skorpije pocetkom jeseca decembra ocekuje fatalni susret sa jednom osobom s kojom su ranije bili u ljubavi. Ova osoba je ostavila veliki trrag na vama. Sada bi tu moglo biti svega. Pokusajte da razmisljate racionalno i ne donosite nagle odluke.

 

 

STRELAC

Za vas ce narednih mjesec dana biti kao na trkama. Stalno cete biti aktivni i na sve strane. Mnogo flerta vas ocekuje ali vi ste tu svoj na svome. Ipak kraj godine donijece jednu osobu u vas zivot koja bi vas lako mogla smiriti.

 

 

JARAC

Naredni peirod za jarceve ce biti vrlo zanimljiv. Mjesec decembar ce vam donijeti mnoge radosti. Jedna osoba koja vam se dopada sada ce biti dostupna i ocekuju vas susreti sa njom. Od vas zavisi sta ce se dalje desavati izmedju vas.

 

 

VODOLIJA

Vodolije prolaze kroz tezak period sto se ljubavi tice, a tako ce ostati i do kraja godine. Vama je potrebna promijena koja ce vas prodrmati i ponovo ozivjeti. Neko vas je mnogo povrijedio i slomio vam srce ali za sve ima lijeka, ne ocajavajte.

 

 

RIBE

Ribe su na rubu zivaca sa jednom osobom. Oni u vezi lako mogu da prekinu taj odnos jer polako pocinje da ih gusi. Oni slobodni ce uzivati u svojoj slobodi kao nikada prije.

Stranice: 1 2