SRECNA  ZABICA DONOSI  LEPU VEST: Izaberi jednu i saznaj  cemu ces se USKORO RADOVATI!

SRECNA ZABICA DONOSI LEPU VEST: Izaberi jednu i saznaj cemu ces se USKORO RADOVATI!

8. svibnja 2021. 0 By Lala

ZABICA BROJ JEDAN:

 

Ukoliko ste odabrali ovu zabicu za Vas se moze reci da ste prava talija ali za probleme. Nema sta niste uradili, ali nekako se samo pogresne osobe lepe za vas.

Kao da ste predodredjeni samo za brige i probleme. Nikako da vam se osmehne malo srece i ljubavi. Ne trazite mnogo, ali ni to malo ne dobijate.

I konstantno prizeljkujete da vam se desi nesto lepo, i vredno svakog pomena ali vi kao da ste zaboravili sta to znaci cuti srecnu vest.

 

Morate se malo ozbiljnije posvetiti sebi i pokusati da zaboravite na probleme. Znamo da je tesko , ali verujte bolje je da ste sada neko vreme sami.

Tako cete bar iskoristiti vreme da se posvetite samo sebi, jer cete na taj nacin izbeci mnoge lose stvari koje bi mogle da vam se dogode.

Ne razmisljajte sada previse o proslosti, pustite je da ode sto dalje od vas, a vi prigrlite buducnost koja vam dolazi.

ZABICA BROJ DVA

 

Ukoliko ste odabrali ovu zabicu , vi i niste nesto osoba koja je talicna i koja privlaci srecu. I nekako verujete da vasona u sirokom luku zaobilazi i samo gledate da bude sto manje stete.

Pokusavate uporno da se izborite za sebe i da se sto manje nervirate ali nekako vas problemi uvek sustizu i nedaju vam mira.

Prijatelje koje ste imali su vam vremenom i ledja okretali jedan po jedan jer niste ispunjavali sve sto se od vas ocekivalo.

Ne volite dvolicne osobe i lazna prijateljstva. Jedino do cega vam je stalo je istina pa makar bolela, ali bar znate sta mozete da ocekujete.

A sve sto dobijate i cujete samo su pogresni zaveti i lose vesti. Nikako nista dobro. Ali samo polako sudbina vas nija zaboravila.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2