Magicna sveca ti donosi poruku: Izaberi jednu i saznaj sta ti porucuje!

Magicna sveca ti donosi poruku: Izaberi jednu i saznaj sta ti porucuje!

9. svibnja 2021. 0 By Lala

 

SVECA 3)

Ako ste izabrali trecu magicnu svecu:

Kod vas je jako izrazen ponos i vi preko vaseg ponosa ne prelazite olako. Vi veoma retko prelazite preko ponosa iako ste svesni da vam on samo mnogo problema donosi. Ipak, vas uskoro ocekuje nesto zbog cega biste trebali preci preko ponosa. Naime, vama ce se u zivot vratiti osoba sa kojom ste nakada davno bili u vezi i ta osoba ce vam dokazati da je se promenila. Ta osoba ce se na razne nacine boriti samo kako bi joj vi ukazali jos jednu priliku.

Vi zaista trebate da predjete preko svog ponosa i trebate toj osobi da ukazete jos jednu priliku. Vi to trebate da ucinite, jer ako to ucinite, onda sa tom odlukom sasvim sigurno necete pogresiti. Ako vi ukazete jos jednu priliku bivsem partneru, onda cete u toj novoj vezi sa tom osobom samo za onu veliku srecu znati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto vas uskoro ocekuje je nista drugo nego povratak bivse ljubavi u vas zivot. Veoma lako bi se moglo desiti da vasa proslost uskoro postane sadasnjost. Vi cete imati priliku za novi ljubavni pocetak sa vasim bivsim partnerom. A ono sto ce vas posebno iznenaditi bice to sto cete u trenutku shvatiti da vasa osecanja prema toj osobi nisu u potpunosti nestala.

Stranice: 1 2