Sta si prvo video na slici LAVA ili ZABRU? Tvoj odgovor otkriva PRAVU ISTINU o tebi i o tvom zivotu!

Sta si prvo video na slici LAVA ili ZABRU? Tvoj odgovor otkriva PRAVU ISTINU o tebi i o tvom zivotu!

10. svibnja 2021. 0 By Lala

Svaki covek ima neki svoj jedinstven pogled na svet, svaki covek je poseban iz nekog razloga, a detalji mogu da otkriju sve o nama i o nasem zivotu…

 

Ako ste prvo ugledali ZEBRU:

Vi ste osoba koja previse ne obraca paznje na detalje, vi uvek pokusavate da sagladete siru sliku.

Vas zivot zivite onako kako smatrate da je i potrebno i slobodno se moze reci da je skromnost vasa osobina. Vama zaista u zivotu nije potrebno mnogo stvari kako bi bili srecni, vi prosto umete da uzivate u obicnim sitnicama.

Ono sto vi ne mozete nikako da rezumete jeste to kada cujete nekog coveka kako se zali. Vi prosto nikada nista bili takav tip osobe, vi se ne zelite, vi ne ocajavate nego se borite.

 

Iako vama nije potrebno mnogo za srecu, ipak, postoje neke stvari koje vi prosto morate imati u zivotu kako bi bili srecni. Vama je za srecu preko potrebna ljubav. Vi se ne zamarate nevaznim stvarima, vase dragoceno vreme nikada ne gubite na nevazne stvari, vi se prosto pokusavate izboriti za ljubav i za neke razloge za srecu.

 

Mnoge osobe govore veoma cesto o vama brojne stvar… Ali zapravo retko ko o vama zna pravu istinu, vi ste jednostavno tip osobe koja uvek ima ”nekog keca u rukavu”, vi prosto uvek sa necim mozete pozitivno iznenaditi. Ni od cega vi nemate preterano velika ocekivanja. Vi  ste umereni optmista i vama je samo bitno da u zivotu imate one stvari koje vas cine srecnima. Nikada niste bili previse samokriticni, desava se vama da pogresite, ali vi to sebi ne zamerate previse. Zapravo, samo pokusavate da nikada vise tu gresku ne ponovite. Vi ste prosto osoba koja koristi svoje dragoceno vreme na najbolji nacin. Vi zaista znate sta je vazno u zivotu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2