Sta si prvo video na slici LAVA ili ZABRU? Tvoj odgovor otkriva PRAVU ISTINU o tebi i o tvom zivotu!

Sta si prvo video na slici LAVA ili ZABRU? Tvoj odgovor otkriva PRAVU ISTINU o tebi i o tvom zivotu!

10. svibnja 2021. 0 By Lala

 

Ako ste prvo ugledali LAVA:

Vi ste osoba koja se nikada nicega nije plasila i vi zaista nikada strah ne pokazujete. Vi niste osoba koja glumi da je nesto sto zapravo nije, nego ste vi sasvim prirodna i otvorena osoba koja uvek otkriva pravu istinu o sebi.

Vama nikada nije bio cilj da se dopadnete svim ljudima, vama je oduvek bio cilj samo da se dopadnete onim dobrim ljudima koji umeju da cene prave vrednosti. Vama je oduvek mnogo bilo stalo do dostojanstva i kod vas postoje neke stvari koje nikada ne biste ucinili… Jednostavno ne postoji nista sto bi vas moglo naterati da pogazite svoje dostojanstvo. Vi ste osoba koja je posvecena detaljima i vi zaista smatrate da nekada detalji odlucuju izmedju pobednika i gubitnika. Nikada nista ne prepustate slucaju i vi vodite racuna cak i onim obicnim sitnicima.

 

Ono sto drugim ljudima nije vazno, vama je od velke vaznosti, vi ste osoba kod koje je uvek oprez prisutan. Kod vas je posebno to sto vam nikada nije bilo stalo do misljenja losih ljudi. Vi ste oduvek dopustali ljudima da govore o vama sta zele, vi ste to dopustali zbog toga sto ste sigurni u sebe. Zbog toga sto niste zeleli nikada da se spustate na nivo losih ljudi. Vi ste prosto osoba koja se nicega ne plasi i vi ste osoba koja ce vremenom sigurno uspeti da se izbori za veliku srecu.

Stranice: 1 2