MLAD MESEC, PUN MESEC i POLUMESEC: Evo kakav UTICAJ imaju na tvoj znak!

MLAD MESEC, PUN MESEC i POLUMESEC: Evo kakav UTICAJ imaju na tvoj znak!

21. svibnja 2021. 0 By Lala

Evo kakav uticaj na SVE zodijake imaju MLAD, PUN i POLUMESEC!

 

OVAN

Mlad: Pod uticajem mladog meseca Ovnovi su skloni da daju velika obecanja ali koja ne ispunjavaju.

Pun:Pun mesec njih tera na surovu iskrenost i tada sta vam kazu znajte da je to njihovo misljenje koje se ne moze promeniti.

Polumesec:U vreme polumeseca Ovnovi su skloni da se svadjaju i da iz sebe izbace ono najgore.

 

 

BIK

Mlad:U vreme mladog meseca Bikovi imaju potrebu da je neko stalno sa njima. Osecaju veliku dozu nesigurnosti u sebe i u svoje postupke.

Polumesec:Zelja za druzenjem i za izlascima kao i dokazivanje svojih kvaliteta je tada pojacana.

Pun:Pun mesec pokazuje koliko jedan Bik ima snage u sebi i koliko je ta planeta tada naklonjena ispunjenju svih ciljeva.

 

 

 

BLIZANCI

Mlad:Blizancima mladi mesec ni najmanje ne prija jer pokazuje koliko oni u stavri umeju da budu slabi i ranjivi.

Polumesec:Za vreme polumeseca Blizance ne mozete razumeti sta zele…  I sta ne zele i njihova osobina da se cas zagreju cas ohlade je izrazena ,

Pun:Kada nastupi pun mesec u zivote Blizanaca se vraca mir i blagostanje koje im je potrebno da bi se i odmorili od prethodnog perioda.

 

RAK

Mlad:Mlad mesec Rakovima je najveci saveznik i na njih jako pozitivno utice i na neki nacin pomaze da donesu bitnje ciljeve u zivotu,

Polumesec:Tada su Rakovi najranjivij. Jer nisu ni u fazi mira i zastite od losih uticaja a nisu ni u periodu kada napadaju i osvajaju.

Pun:Ma ko pokusa da povredi Raka u ovom periodu nece se bas sjajno provesti. Jer ovaj znak tada napada i bez povoda, braneci svoje stavove i ideje.

 

 

 

 

LAV

Mlad:Za Lavove mesec u bilo kojoj svojoj meni je odlican jer ima jako povoljan uticaj generalno na ovaj znak, a za vreme mladog meseca Lavovi su najodlucniji.

 

Polumesec:Sve probleme koji su imali da rese tada ce biti reseni . Nece niko moci da ih zaustavi na svom putu ka ostvarenju snova.

 

Pun:Kada je faza punog Meseca , Lavovi su nepokolebljivi. Tada su najtvrdjeg srca .Ne pokazuju emocije i sve gledaju kroz cinjenice.

 

 

 

DEVICA

Mlad:Kada je mladi mesec na nebu Device osecaju najveci nespokoj i nista i niko ih ne moze razuveriti da je sve u redu i da nema razloga da brinu ni oko cega.

Polumesec:U fazi polumeseca Device se dosta preispituju i razmisljaju o vec donetim odlukama da li su i koliko bili u pravu kada si ih doneli.

Pun:Ako zelite da nesto nagovarate ovaj znak sacekajte ovu fazu meseca jer tada je jedino i moguc uticaj na ovaj znak. Tada mu je najlakse promeniti misljenje.

 

 

 

VAGA

Mlad:Vage najvise odolevaju uticaju meseca bez obzira u kojoj se on fazi nalazio, ali najmanje otvorene za dogovor su u fazi maldog meseca. Tada cvrsto brane svoje stavove.

 

Polumesec:Nema sta mozete pokusati da kazete Vagama tada, to nece dopreti do njih a ako ima uticaja to je jako kratkog veka.

 

Pun:U vreme punog meseca sve stoo niste zeleli da cujete cucete tada, pogotovo sto je to period koji Vagama je kao ventil za svako osecanje koje imaju…  Ali najvise za ona negativna.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2