U OVIM KUCICAMA krije se TAJNA TVOJE DUSE –   izaberi jednu i UVERI SE sam!

U OVIM KUCICAMA krije se TAJNA TVOJE DUSE – izaberi jednu i UVERI SE sam!

21. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO SI   IZABRAO KUCICU BROJ JEDAN…

Ti si osoba koja  svakome na ovom svetu zeli dobro. Ti si neko ko zeli svakoga da usreci jer imas dusu kakvu nema niko na ovom svetu. Ti si neko ko   zeli da bude dobar covek prema svima i da svakome pomogne, pa cak i onima koji  su ti dokazali da toga nisu vredni.

Sve zelis  da ucinis mirno,stalozeno,mirnim putem.

Da nikome srce ne slomis,da nikoga  ne izdas, da nikog ne prevaris. To je za svaku pohvalu jer si bice  koje voli kao niko na ovom svetu, ali moras da naucis da razlikujes dobre ljude od losih.

Moras da  prestanes da cinis dobre stvari za one koji ih nisu vredni jer bi onda moglo lako srce da ti bude slomljeno.

Nemoj svoju divnu dusu da poklanjas ljudima koji su jeftini i koji bi tebe tako lako prodali. Ti vredis mnogo i  to moras da imas na umu.

Ne smes da dozvolis da   tvoj  zivot prodje u tome    da cinis ljudima  koji za tebe  bas nikada   nisu uradili bas nista.

Vredis mnogo vise.

 

AKO SI   IZABRAO KUCICU BROJ  DVA…

Ti si neko ko nije u stanju da mrzi. Bas nikada, bas nikoga.

Pa cak ni one koji su te u  zivotu najvise na svetu povredili. Ti mozda mislis da nekoga mrzis ali to je tako daleko od istine.Bice si koje svima zeli da pomogne   i svima da se nadje i u to nema nimalo sumnje.

Smatras da za svakog   treba da postoji druga sansa i da cak i oni najgori  treba da dobiju priliku da se vrate na pravi put.

Ti si osoba koja inace jako mnogo prasta i mnogo cesto  zbog toga ispastas.

Neki ljudi misle  da si naivan  i da si osoba koju je lako prevariti ali to je zapravo daleko od istine. Zapravo je stvar  u tome  da si neko cija je dusa iskrena i tesko se nosis sa cinjenicom da zivis medju losim ljudima.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2