Izaberi simbol  i SAZNAJ sta ce ti se DESITI u LJUBAVI do KRAJA GODINE!

Izaberi simbol i SAZNAJ sta ce ti se DESITI u LJUBAVI do KRAJA GODINE!

27. svibnja 2021. 0 By Lala

Moras da nam priznas da si znatizeljan kada je tvoj ljubavni zivot u pitanju.

 

Logicno jee,i potpuno normalno da te zanima sta te sve ceka na polju emocija. Kome ce biti slomljeno srce, ko ce se razocarati, ko ce upoznati novu ljubav, a ko ce cak uploviti u bracne vode?

Donosimo vam trajno resenje,  a shvatite ovo kao malu igru, a mozda cak i kao jedno malo prorocanstvo. Mi vam otkrivamo sta vas to ceka na polju ljubavi do kraja ove tekuce 2020-te godine.

Verujemo da gorite od zelje i nestrpljenja da saznate, tako da…Pocinjemo. 🙂

 

Pogledajte sliku:

 

Ako ste izabrali simbol pod slovom “A” :

 

Vi ste neko ko je uvek zaljubljen. U muziku,u nove stvari,u neku novu pesmu… Jednostavno ste osoba koja ume da privuce ljubav, i naravno, da tu istu ljubav na pravi nacin predstavi. Veoma vas je lako zavoleti jer niste komplikovana osoba,imate smisao za humor,niste namcor,a jos manje zlopamtilo.

Vasi poznanici vas opisuju kao vecitog optimistu i kao osobu koja je uvek spremna da pomogne… Koja ume da saslusa, i da, sto je jos vaznije razume!

 

 

Kada je o ljubavi rec, ako ste slobodni, postoje velike sanse da do kraja meseca pronadjete srodnu dusu. Odnosno,to ce pre svega biti jedno prijateljstvo koje ce se malo po malo pretvarati u pravu i iskrenu ljubav. Verovatno je da cete tu osobu upoznati preko prijatelja, ali i to da ce vas mozda u pocetku njeno prisustvo uzasno nervirati.

Tanka je granica izmedju ljubavi i mrznje, imajte to na umu!

 

Ukoliko se ubrajate u spisak onih zauzetih, za vas imamo takodje lepe vesti… Sigurno je da ste uplovili u mirnu luku. Vasa romansa  je bas onakva kakvu ste oduvek prizeljkivali. Moguc je prelazak na visi nivo, cak i veridba ili brak, ali iako vam sada deluje da je to idealno resenje, ne brzajte. Uzivajte u svojoj ljubavi, i  dozvolite sebi da jedno drugo dovoljno dobro upoznate. Za brak nikada nije kasno,a razocarenje je uvek moguce!

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2