Izaberi simbol  i SAZNAJ sta ce ti se DESITI u LJUBAVI do KRAJA GODINE!

Izaberi simbol i SAZNAJ sta ce ti se DESITI u LJUBAVI do KRAJA GODINE!

27. svibnja 2021. 0 By Lala

Ako ste izabrali simbol pod slovom “B” :

 

Vasu ljubavnu prognozu moramo zapoceti sa losim vestima. Dakle,vama ce do kraja ove godine sasvim sigurno biti slomljeno srce.Dozivecete veliko ljubavno razocarenje,i vrlo je moguce da cete   zadnja dva meseca tekuce godine provesti sami,i bezati od ljubavi.  Kako i ne bi ste,kada ste svoje srce i telo na tacni dali nekom ko jednostavno ne ume da ga ceni, pa ga je, stavise, razbio kao parce stakla? Ukoliko se to vec desilo, i vi vec patite zbog ljubavi, za vas imamo nesto pozitivnije vesti. Vase srce se nece samo od sebe zaceliti, ali  takodje… Postoje izvesne sanse da u najludjoj noci upoznate nekog sa kim ne samo da cete provesti tu noc  nego cak i ceo zivot!

 

 

Za one koji su srecni, i u kratkim vezama imamo samo upozorenje: Ne pristajte na sve sto partner zahteva od vas,i borite se za to da i vasa rec ima vrednost i svrhu.         Veza je kompromis,partneru moraju da budu jedan pored drugog,a  nikako jedan iza drugog!

Imamo veliku i vaznu poruku za vas:

Nikome i nikada nemojte dozvoliti da vas gazi i unistava! Ukoliko vas vasa voljena osoba ne voli imajte na umu da je uvek bolje patiti nego biti sa nekim ko  u tebi vidi samo avanturu,dobru priliku za flert!

 

Ako ste, pak, u dugoj ljubavnoj vezi krajem godine ocekujte jedan prsten.Nevazno je kog ste pola,jer je vrlo moguce da ce upravo devojka biti ta koja ce uciniti prvi korak i napraviti prosidbu.Naravno,odgovor ce biti jedno veliko DA, koje ce odjekivati do kraja zivota!

Ako ste izabrali simbol pod slovom “C”:

Ti, koji si zaljubljen do usiju,ti koji ne ispustas telefon iz ruke,ti koji ne prestajes da se smejes…  Da, bas ti!

Tebi u zelim da kazem da te do kraja ove godine cekaju dva najlepsa ljubavna meseca ikada. Jer su tvoja osecanja uzvracena, jer i druga strana oseca isto ludilo kao i ti. Ako ste vec uplovili u romanstu ti si to vec saznao i video,a ako si jos uvek sam, samo u toku dopisivanja i slucajnih susreta… Pripremi se za kisu poljubaca!

Ove zime ce poljupci pljustati,umesto sneznih pahuljica,i ma koliko napolju bilo hladno tebi ce oko srca biti toplo kao pored najtoplijeg kamina!

 

Za vas, koji ste razocarani, koji ste digli ruke od ljubavi, za vas kojima je srce slomljeno a nade porusene… Za vas koji proklinjete ljubav i dan kada ste sreli osobu koja vas je razocarala, otela vam dusu, pa nestala bez traga… Za vas,koji sem plasite da volite… Za vas imamo takodje jednu poruku :

 

 

 

NE tugujte. Mada,nije fraza kad kazemo da ce se NEKO ZALJUBITI U VAS TUZNI OSMEH.

Neko ko je isto kao vi razocaran u ljubav.Neko ko ce vam u pocetku biti samo prijatelj koji vas razume.Onaj koji deli isti bol sa vama.A onda…Onda ce se sudbina umesati, i spojiti vas nevidiljivim silama.

Ne samo da cete jedno drugo utesiti, vec i USRECITI.

Spremite se za ljubav vaseg zivota.Zasluzili ste je!

Stranice: 1 2