ZODIJACI i LJUBOMORA: Bik ludi kada neko pogleda njegovo,Skorpija BRANI ZIVOTOM voljenu osobu!

ZODIJACI i LJUBOMORA: Bik ludi kada neko pogleda njegovo,Skorpija BRANI ZIVOTOM voljenu osobu!

29. svibnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, vi važite za osobe koje su apsoltno neodoljive za suprotni spol. Uprkos toe vi se u životu ipak  emotivno vežete samo za jednu osobu. Za tu osobu ćete sve učiniti kako bi je usrećili, ali isto to očekujete zauzvrat. Vi ste osoba koja itekako ume da kontroliše svoje emocije, ali kada vama pukne film tu spasa nema. Onaj ko vas napravi ljubomornom igra se sa vatrom.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, mnogi će za vas reći da ste emotivno hladne osobe koje ne umeju da pokažu svoja prava osćanja. To nije istina, jer svaka škorpija životom brani osobu koju voli. Ljubav jedne škorpije je tako posebna i velika da se ne može porediti ni sa jednom drugom. Kada osoba rođena u ovom znaku zavoli, ne postoji ono što ona neće učiniti kako bi sačuvala svoju ljuabav.

 

STRELAC

Dragi strelci, vi ne umete da volite sa pola srca. Za pravu ljubav idete na sve ili ništa, pa makar i na svoju štetu.Zdrava doza ljobomore je uvek prisutna u vašoj vezi, ali vi nikada nećete napraviti pogrešan korak. Vrlo ste oprezni, i uvek ćete prvo sve proveriti pre nego što bi samo i pomislili da optužite voljenu osobu za prevaru. Ne date na svoje i to se nikada neće promeniti.

 

JARAC

Dragi jarčevi, kao što se za sve u životu borite na pošten način, tako to činite i kada je vaša ljubomora u pitanju. Vi umete da volite kao retko ko drugi, ali ne dozvoljavate da vas bilo ko pravi budalom. Dajete sve od sebe za ljubav, ali kada osetite ljubomoru, ona sigurno nije samo deo vaše mašte. Vi ste uvek ljubomorni sa razlogom i nikada nećete reći ono šro nije tačno, već samo ono za što sto se  uvereni da je istina.

 

VODOLIJA

Drage vodolije, sreća u ljubavi je za vas kada potpuno možete da verujete osobi koju volite. Poverenje je za vas sve, i nikada nećete prećutati ono što vam je na duši. Vi za voljenu osobu idete kroz vatru, ali ukoliko osetite sumnju i ljubomoru granice u tom momentu za vas ne postoje. Često ćete se pokajati zbog svojih postupaka ali vi prosto ne umete da se pretvarate i da glumite da vam nije stalo.

 

RIBA

Drage ribe, za vas bez ljubavi život nema smisla. Vi morate imati osećaj da ste voljeni, i tu ljubav uzvraćate istom merom. Vama ljubomora nije nepoznata, ali vi ste ljubomorni samo u merama. Verujete u sebe i to vam je veliki plus u životu. Vi ste osoba koja itekako ume da se bori za svoju ljubav, ali nikada vam vaš ponos neće dozvoliti da se zbog nje osećate nesigurno.

Stranice: 1 2